No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

GoDaddy Pro pyytää asiakkaasi tuotteiden hallintaa The Hub -palvelussa

Kun olet lisännyt asiakkaasi The Hubiin , voit pyytää heidän tuotteidensa käyttöä tai jopa ostaa tuotteita heidän puolestaan.

Huomautus: Hub by GoDaddy Pro on erilainen kokemus, jolla on erilaiset ominaisuudet kuin tavallisella GoDaddy Pro -koontinäytöllä. Sinun on vaihdettava The Hubiin ennen seuraavien vaiheiden käyttämistä.

1. Kirjaudu sisään The Hubiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asiakkaat .
  3. Valitse asiakkaasi luettelosta.
  4. Valitse Lähetä pyyntö uudelleen -painike.
  5. Valitse käyttöoikeustaso, jota haluat pyytää.
  6. Valitse Seuraava .
  7. Anna räätälöity viesti asiakkaalle tai käytä valmiita viestejä.
  8. Valitse Lähetä sähköposti .

Asiakkaasi saama sähköpostiviesti sisältää linkin, jolla he voivat hyväksyä pyyntösi.