Tilinhallinta Ohje

GoDaddyn asiakastukilausunto

GoDaddy on puhunut sen palkitusta tukipalvelusta jo vuosia, mutta me halusimme esittää kirjoitetussa muodossa, mitä se merkitsee meille (ja mitä voit tueltamme odottaa).

Mitä "maailmanluokan asiakastuki" tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa sitä, että olemme täällä sinua - yritysomistajaa - varten. Sitä henkilöä varten, joka ei vain unelmoi, vaan haluaa myös saavuttaa unelmansa. Tämä tarkoittaa sitä, että me autamme sinua saamaan sivustosi verkkoon ja saavuttamaan liiketoimintasi ja henkilökohtaiset tavoitteesi. Ota meihin yhteyttä, yöllä tai päivällä. Me olemme täällä auttamassa sinua palkitulla tuellamme. Haluatpa saada lisätietoja tuotteistamme tai apua teknisiin ongelmiin, suhtaudumme sinuun aina kunnioituksella, kohteliaasti ja ymmärryksellä. Me pidämme asiakkaitamme suuressa arvossa ja pidämme työstämme.

Tässä esitetyt tiedot auttavat sinua ymmärtämään, kuinka edustajamme voivat auttaa sinua GoDaddy-tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Olemme auttaneet miljoonia asiakkaita ja olemme aina täällä, valmiina auttamaan.

Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa. PAKKAUS SISÄLTÄÄ
GoDaddy-tuotteiden ostaminen tai uusiminen
GoDaddy-tuotteiden käyttöön ottaminen
Ohjeet tuotteidemme käyttämiseen
Yhteys- tai pääsyvirheiden selvittäminen
Varmistamme, että järjestelmämme ja arkkitehtuurimme ovat käytössä
Ilmaisten neuvojen antaminen liiketoiminnan kasvattamiseen
Hyödyllisiä neuvoja siitä, kuinka saat yrityksesi löydetyksi internetissä

Olemme kehittäneet myös palveluita lisätukea vaativiin kysymyksiin. Tästä on esitetty lisätietoja tämän artikkelin Lisätuki-osiossa.

Jos tarvitset tarjoamiimme erityistuotteisiin liittyvää tukea, napsauta alla olevia osioita.

Verkkotunnusten nimet

Haluatko rekisteröidä ja ottaa käyttöön verkkotunnuksen? Voimme auttaa sinua löytämään nimen, joka sopii tarkoituksiisi täydellisesti, ja näyttää sitten, kuinka voit liittää tämän verkkotunnuksen verkkosivusto- ja sähköpostitileihisi. Opastamme myös, kuinka voit käyttää verkkotunnuksen hallintatyökaluja - esimerkiksi verkkotunnusnimen uusimiseen ja suojaamiseen sekä muutoksien tekemiseen verkkotunnuksien nimipalvelujärjestelmään (DNS).

Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa verkkotunnukseen liittyvissä kysymyksissä. PAKKAUS SISÄLTÄÄ
Verkkotunnusnimien rekisteröinti ja uusiminen
Verkkotunnuksien käyttöön ottaminen (verkkosivustot, verkkohotellipalvelu ja sähköposti)
Verkkotunnuksien hallinnan käyttäminen
Verkkotunnuksen yhteystietojen päivittäminen
DNS-vyöhyketiedostojen luominen ja muokkaaminen
Vyöhyketiedostojen muokkaaminen GoDaddy-tuotteiden kanssa käytettäviksi

Microsoft® Office™ 365

Autamme sinua luomaan Office 365 -tilisi. Haluatko luoda sähköpostiosoitteen verkkotunnusnimillesi? Haluatko käyttää sähköpostiasi ja kalenteriasi tietokoneelta tai mobiililaitteesta? Näytämme sinulle miten se onnistuu. Sähköpostien vastaanottaminen ja Office 365 -ohjelman käyttö verkossa tapahtumien luomisesta sovelluksiin.

Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa Office 365:een liittyvissä kysymyksissä.
Office 365 -tilien ostaminen tai uusiminen
Office 365:n ominaisuuksien ja etujen selittäminen
Office 365 -tilien luominen
Verkkotunnusnimen käyttö Office 365:n kanssa
Sähköpostin lähettäminen ja vastaanottaminen verkossa
Sähköpostin lähettäminen ja vastaanottaminen tietokoneella (Outlook)
Sähköpostin lähettäminen ja vastaanottaminen mobiililaitteella
Sähköpostiviestien lähettäminen edelleen
Office 365 -tilien hallinta ja poistaminen
Sähköpostiyhteystietojen lisääminen ja poistaminen
Kalentereiden käyttäminen
Office 365 -sovellusten lataaminen
Lync-viestinnän käyttöönottaminen organisaatiolle

GoDaddy Website Builder

Oletko valmis ottamaan käyttöön ja määrittämään Kotisivukone-tilisi? Voimme auttaa sinua lisäämään tietosi ja aloittamaan verkkosivujesi muokkaamisen. Jos sinulla on yritys- ja henkilökohtaiset tiedot esillä, se vie vain pari minuuttia. Voimme myös selittää Kotisivukoneen ominaisuudet ja edut, mukaan lukien ne, jotka tekevät sivustostasi täydellisen.

Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa Kotisivukoneeseen liittyvissä kysymyksissä. PAKKAUS SISÄLTÄÄ
Kotisivukoneen ostaminen tai uusiminen
Kotisivukoneen ominaisuuksien ja etujen selittäminen
Kotisivukone-tilin käyttöön ottaminen
Kuinka saat verkkotunnusnimesi toimimaan Kotisivukoneella
Kotisivukoneen käytön selittäminen
Sen selittäminen, kuinka voit lisätä ja poistaa verkkosivuja
Sisällön (sanojen ja kuvien) lisäämisen ja poistamisen selittäminen
GoDaddyn Kotisivukoneen laajennuksien (kuten Älä jää piiloon) asentaminen
Sosiaalinen median liittäminen Kotisivukone-sivustoon
Kotisivukone-sivuston julkaisemisen selittäminen

Verkkohotelli

Varmista, että verkkohotellitilisi on aina voimassa ja käytettävissä. Huolimatta siitä käytätkö cPanel-, Plesk- tai omaa hallintapaneelia, voimme näyttää sinulle, kuinka pääset alkuun tai kuinka voit tehdä muutoksia. Haluatko lisätä tietokannan, asentaa verkkosovelluksen tai siirtää palvelimeen tiedostoja tai muokata tiedostoja? Tiedämme, missä nämä voi tehdä. Voimme jopa tarjota sinulle asetukset verkkohotellipalvelun sähköpostitilien käyttämistä varten. Jos asetukset eivät toimi, voimme selvittää, mistä tämä johtuu.

Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa verkkohotellipalveluun liittyvissä kysymyksissä. PAKKAUS SISÄLTÄÄ
Jaetun verkkohotellipalvelun ostaminen tai uusiminen
Jaettujen verkkohotellipalvelujen ominaisuuksien ja etujen selittäminen
Jaetun verkkopalvelutilin käyttöön ottaminen
Kuinka saat verkkotunnusnimesi toimimaan verkkohotellipalvelussa
Verkkosivuston suorituskykyongelmien selvittäminen
Verkkohotellipalvelun hallintapaneelien käyttäminen
Perusasetuksien antaminen FTP-asiakasohjelmaasi varten
Tiedostojen siirtäminen omaan verkkosivustoon
Kolmansien osapuolten sovellusten asentaminen hallintapaneelin kautta
Tietokannan tai verkkosivuston varmuuskopiointi
Ohjeet verkkohotellipalvelun siirtämiseen
GoDaddyn SSL-varmenteen asentaminen
Sähköpostitilien luominen
Sähköpostin lähettäminen ja vastaanottaminen mobiililaitteella

Tarjoamme myös asiantuntijatason verkkohotellipalveluja*, jos tarvitset apua seuraavissa asioissa:

• Sivuston siirtäminen toiseen verkkohotellipalveluun
  • Verkkohotellipalvelun dashboardin ohjattu opastus ja määrittäminen (cPanel, Plesk, WordPress-hallinta)
  • FTP-asiakasohjelmien määrittäminen

*Asiantuntijapalvelut (Expert Services) ovat maksullisia palveluita ja saatavilla vain Yhdysvalloissa toimivilta tukitiimeiltämme, eivätkä ne kuulu GoDaddy’n ilmaisen tuen piiriin. Jos haluat ostaa näitä palveluja, soita numeroon +1 480 505 8877. Lisätietoja asiantuntijapalveluista on artikkelissa

.

VPS- ja omat palvelimet

Tarvitset palvelimen, joka on käytössä ja toimii asianmukaisesti. Me varmistamme, että näin on. Varmistamme, että voit käyttää palvelinta ja että haluamasi määritykset toimivat, kun asetamme sen. Jos käytät cPanel- tai Plesk-palvelimen yleisiä oletusasetuksia, annamme sinulle tyypilliset FTP-, tietokanta- ja sähköpostiasetukset.

Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa palvelimiin liittyvissä kysymyksissä.
Palvelimien osto tai uusiminen
Palvelimiemme ominaisuuksien ja etujen selittäminen
Palvelimesi valmistelu ja asetuksien määrittäminen
Oman palvelimen käyttäminen
Juuren salasanan uudelleen asettaminen
Palvelimen hallintapaneelin käyttäminen
Ohjeet verkkohotellipalvelun siirtämiseen
GoDaddyn SSL-varmenteen asentaminen hyväksytyille GoDaddy-tuotteille1

1 Tämä ei sisällä komentorivi- tai Tomcat SSL -asennuksia.

Tarjoamme myös hallintapalveluita* toiminnoissa , joissa tarvitset apua:

• Palvelimen asennus
  • DNS:n asennus
  • Verkkotunnuksen käyttöön ottaminen
  • Kehittynyt suorituskyvyn analyysi
  • Apache-viritys
  • MySQL-viritys
  • Tietoturvaskannaus ja tarkistus (SSA)
  • Tunkeutumisen esto
  • Omat palomuurisäännöt
  • Sovellustuki
  • PHP-version päivittäminen
  • Tietokantojen hallinta
  • Haittaohjelmistojen ja mustan listan poistaminen
  • PHP-moduulin asennus

*Hallintapalvelut ovat käytettävissä verkkohotellin hallintapalvelujen, avustetun palvelupaketin tai asiantuntijapalvelujen kautta, jotka ovat maksullisia palveluita ja saatavilla vain Yhdysvalloissa toimivilta tukitiimeiltämme, eivätkä ne kuulu GoDaddy’n ilmaisen tuen piiriin. Jos haluat ostaa näitä palveluja, soita numeroon +1 480 505 8877. Lisätietoja asiantuntijapalveluista on artikkelissa

.

SSL-varmenteet

Oletko päättänyt suojata sivustosi tiedot SSL-varmenteella? Kuinka se toimii? Kuinka vaikeaa se on asettaa? Voimme vastata näihin ja moniin muihin kysymyksiin ja opastaa sinua alkuun pääsemisessä. Jos sinulla on verkkosivusto-, verkkokauppa- tai verkkohotellitili GoDaddyssä, voimme opastaa sinua myös asennuksessa.

Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa SSL-varmenteisiin liittyvissä kysymyksissä.
SSL-varmenteiden ostaminen tai uusiminen
SSL-varmenteiden ominaisuuksien ja etujen selittäminen
GoDaddyn SSL-varmenteen asentaminen hyväksytyille GoDaddy-tuotteille1
SSL-varmenteen vahvistaminen
SSL-vahvistussähköpostien uudelleen lähettäminen
SSL-verkkoselainvirheiden selvittäminen
Vyöhyketiedostojen muokkaaminen turvallisia sivustoja varten

1 Tämä ei sisällä komentorivi- tai Tomcat SSL -asennuksia.

Tarjoamme myös asiantuntijatason SSL-varmennepalveluja, jos tarvitset apua SSL-varmenteiden asentamisessa kolmansien osapuolien palvelimiin. Nämä palvelut ovat maksullisia palveluita ja saatavilla vain Yhdysvalloissa toimivilta tukitiimeiltämme, eivätkä ne kuulu GoDaddy’n ilmaisen tuen piiriin. Jos haluat ostaa näitä palveluja, soita numeroon +1 480 505 8877. Lisätietoja näistä palveluista on artikkelissa

.

Lisätuki

Tarvitsetko lisätukea? Vaatiiko projektisi, ratkaisusi tai seuraava hankkeesi enemmän kuin yhden keskustelun? Voimme auttaa myös tässä. Tarjoamme useita lisätukipalveluja, joiden avulla voit varmistaa, että internet-tavoitettavuutesi on aina paras mahdollinen, silloinkin kun et ole varma, mistä aloittaisit tai kun sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa:

• Verkkosivuston siirtäminen toisesta verkkohotellipalvelusta
  • Verkkohotellipalvelun käytön aloittaminen, mukaan lukien asetuksien asettaminen ja ohjattu opastus (cPanel®, Parallels Plesk -paneeli®, WordPress-hallinta®)
  • FTP-asiakasohjelmien määrittäminen
  • GoDaddyn SSL-varmenteiden asentaminen toisten yritysten palvelimiin
  • VPS:n tai omien palvelimien huoltaminen

Lisätietoja näistä palveluista ja niiden ostamisesta löytyy tästä

Tuotteiden ja palvelujen saatavuus vaihtelee asiakkaan sijainnin mukaan.