Kotisivukone Ohje

GoFundMen lisääminen sivustolle

Varainhankinnat ja joukkorahoitus ovat hienoja tapoja kerätä rahaa uuteen liiketoimintaideaan, tukemaasi tarkoitukseen tai rahallisen avun pyytämiseen. Ja mikä parasta, lahjoitukset voittoa tavoittelemattomalle järjestöille voivat olla verovähennyskelpoisia joillekuille.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi kohdalta.
  3. Valitse Koontinäytössä Verkkosivusto > Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry kohtaan, johon haluat lisätä varainhankinnan, ja lisää osio.
  5. Etsi Varainhankinta-osio tai käytä hakupalkkia, valitse haluamasi asettelu ja mukauta osion sisältöä.
  6. Valitse Käynnistä GoFundMe-kampanja linkin avulla. Noudata GoFundMe-sivustolla annettuja vaiheita tilisi ja rahainkeruusivun määrittämiseksi.
  7. Kun GoFundMe-sivusi on valmis, valitse Jaa ja kopioi linkki.
    Näyttökaappaus Jaa-painikkeesta GoFundMessä
  8. Liitä URL-osoite GoDaddy-sivustosi Varainhankintasivun linkki -kenttään.
  9. Valitse Ano avustusta -kohta, joka näytetään vain, kun olet syöttänyt GoFundMe-sivun linkin. GoDaddy on aloittanut kumppanuuden GoFundMen kanssa pienyritysten avustushankkeen tarjoamiseksi. GoFundMe tarjoaa 500 $ vastaavuustukirahaa vaatimukset täyttäville pienyrityksille, jotka keräävät vähintään 500 $. Sinun tulee täyttää GoFundMe-vaatimuslomake, jotta tukirahahakemuksesi voidaan huomioida.
    Näyttökaappaus Varainhankinta-sivun linkistä GoDaddyssa
  10. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat näkyviin muille.