Google AdSensen lisääminen verkkosivustolle

Jos sinulla on Yritys-, Yritys – plustaso- tai Sähköinen kaupankäynti -paketti (saatavilla vain Yhdysvalloissa), voit ottaa Google AdSensen käyttöön sivustollasi. AdSense lisää sivustollesi sisällön ja vierailijoiden mukaan valittavia teksti- ja Display-mainoksia ja maksaa sinulle käyttämästään mainostilasta. Jos haluat lisätietoja, siirry osoitteeseen https://support.google.com ja napsauta AdSense.

Huomautus: Google AdSenseen rekisteröityminen edellyttää Google-tiliä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Muokkaa / Muokkaa sivustoa, valitse Sivuston asetukset ja sitten Näytä mainokset.
    Rekisteröidy Google AdSense -käyttäjäksi
  3. Jos sinulla ei vielä ole AdSense-tiliä, napsauta Rekisteröidy Google AdSense -käyttäjäksi ja luo tili noudattamalla ohjeita.

Jos sinulla on jo AdSense-tili, napsauta Auta minua löytämään AdSense-koodini ja etsi ja kopioi mainoskoodisi ohjeiden avulla.

4. Kun sinua kehotetaan kopioimaan ja liittämään HTML-koodinpätkä, napsauta KOPIOI KOODI.
    Napsauta Kopioi koodi
  5. Kun olet palannut sivustosi asetuksiin, liitä koodi AdSense-komentosarja-kenttään.
  6. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Mainosten näyttäminen alkaa tavallisesti 48 tunnin kuluessa siitä, kun Google on hyväksynyt verkkosivustosi.

Huomautus: Sivustosi vierailija ei ehkä näe mainoksia, jos hän käyttää selaimessaan verkkomainosten estoa.