Kotisivukone Ohje

Google AdSensen lisääminen verkkosivustolle

Jos sinulla on Vakio-, Premium- tai Sähköinen kaupankäynti -paketti (saatavilla vain Yhdysvalloissa), voit ottaa Google AdSensen käyttöön sivustossasi. AdSense lisää sivustollesi sisällön ja vierailijoiden mukaan valittavia teksti- ja Display-mainoksia ja maksaa sinulle käyttämästään mainostilasta. Jos haluat lisätietoja, siirry osoitteeseen https://support.google.com ja napsauta AdSense.

Huomautus: Google AdSenseen rekisteröityminen edellyttää Google-tiliä. Ominaisuus on ainoastaan yhdysvaltalaisten asiakkaiden käytettävissä.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Napsauta Muokkaa sivustoa, valitse Asetukset ja napsauta sitten Näytä mainokset.
    Rekisteröidy Google AdSense -käyttäjäksi
  4. Jos sinulla ei vielä ole AdSense-tiliä, napsauta Rekisteröidy Google AdSense -käyttäjäksi ja luo tili noudattamalla ohjeita.

Jos sinulla on jo AdSense-tili, napsauta Auta minua löytämään AdSense-koodini ja etsi ja kopioi mainoskoodisi ohjeiden avulla.

5. Kun sinua kehotetaan kopioimaan ja liittämään HTML-koodinpätkä, napsauta KOPIOI KOODI.
    Napsauta Kopioi koodi
  6. Kun olet palannut sivustosi asetuksiin, liitä koodi AdSense-komentosarja-kenttään.
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Mainosten näyttäminen alkaa tavallisesti 48 tunnin kuluessa siitä, kun Google on hyväksynyt verkkosivustosi.

Huomautus: Sivustosi vierailija ei ehkä näe mainoksia, jos hän käyttää selaimessaan verkkomainosten estoa.