No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Google AdSensen lisääminen verkkosivustolle

Jos sinulla on Vakio-, premium- tai verkkokauppasopimus (vain Yhdysvallat) , voit lisätä Google AdSensen verkkosivustoosi. AdSense sovittaa teksti- ja näyttömainokset sivustoosi sisällön ja kävijöiden perusteella ja maksaa sinulle mainostilan sivustollasi. Lisätietoja on osoitteessa https://support.google.com ja napsauta AdSense .

Huomautus: Google AdSenseen rekisteröityminen edellyttää Google-tiliä. Ominaisuus on ainoastaan yhdysvaltalaisten asiakkaiden käytettävissä.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Klikkaus Muokkaa sivustoa , valitse asetukset ja napsauta sitten Näyttömainokset .
    rekisteröidy Google AdSenseen
  4. Jos sinulla ei vielä ole AdSense-tiliä, napsauta Rekisteröidy Google AdSense -käyttäjäksi ja luo tili noudattamalla ohjeita.

Jos sinulla on jo AdSense-tili, napsauta Auta minua löytämään AdSense-koodini ja etsi ja kopioi mainoskoodisi ohjeiden avulla.

5. Kun sinua kehotetaan kopioimaan ja liittämään HTML-koodilohko, napsauta KOPIOINTIKOODI .
    napsauta kopioi koodi
  6. Kun olet palannut sivustosi asetuksiin, liitä koodi AdSense-komentosarja-kenttään.
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Mainosten näyttäminen alkaa tavallisesti 48 tunnin kuluessa siitä, kun Google on hyväksynyt verkkosivustosi.

Huomautus: Sivustosi vierailija ei ehkä näe mainoksia, jos hän käyttää selaimessaan verkkomainosten estoa.