Google Analytics -palvelun lisääminen kotisivukoneen versioon 7

HUOMAUTUS: Tämä artikkeli koskee kotisivukoneen versiota 7. (Lue versiota 6 koskevat ohjeet kohdasta

.)

Google® Analytics -palvelun avulla pystyt seuraamaan verkkosivustosi vierailijoita lisäämällä koodia sivustollesi. Tämä palvelu edellyttää Google Analytics -tiliä.

1. Luo Google Analytics -tili noudattamalla Googlen ohjeita.
  2. Kopioi Google Analytics -palvelun luoma seurantatunnuskomentosarja. (Lisätietoja on saatavana Googlen tukipalvelusta).
  3. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  4. Napsauta Website Builder-kohtaa ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalta, jota haluat käyttää.
  5. Valitse Muokkaa sivustoa, napsauta kolmen palkin kuvaketta (Hallitse asetuksia) ja valitse sitten Sivuston asetukset.
  6. Valitse Koko sivustoa koskeva koodi -välilehti ja liitä sitten HTML-koodi ylempään tekstinsyöttökenttään.
    Kirjoita <HEAD>-tunnisteiden väliin asetettava (koko sivustoa koskeva) koodi Koodi-kenttään
  7. Valitse OK ja valitse sitten Julkaise.

HUOMAUTUS: Kun olet suorittanut edellä kuvatut vaiheet, Analytics-tilisi tietojen tulisi olla nähtävissä seuraavan vuorokauden kuluessa.

HUOMAUTUS: Kotisivukone v7:n linkitetty luettelo muista tärkeistä tehtävistä löytyy kohdasta Kotisivukone 7:n käyttö.