Kotisivukone Ohje

Google Analyticsin lisääminen sivustolleni

Kun lisäät Google Analytics -seurantapalvelun verkkosivullesi, saat tarkan kuvan siitä, keitä verkkosivustollasi käy, missä he olivat ennen sivustollesi tuloa ja miten he liikkuvat sivulla.

Huomautus: Sinun täytyy määrittää Google Analytics -tili ennen seuraavien vaiheiden aloittamista.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    napsauta Sivuston asetukset -paneelia
  4. Valitse Google Analytics > Rekisteröidy Google Analytics -käyttäjäksi.
    napsauta Rekisteröidy
  5. Valitse avautuvalla Googlen sivulla Kirjaudu sisään > Analytics ja syötä salasanasi.
  6. Valitse Google Analytics -kotisivulla Järjestelmänvalvoja (rataskuvake) alhaalla vasemmalla.
    napsauta Järjestelmänvalvoja-rataskuvaketta
  7. Valitse sivustosi sarakkeessa Tili ja Sivusto ja napsauta kohtaa Seurantakoodi sarakkeessa Sivusto.
    napsauta Seurantakoodi-kohtaa
  8. Kopioi näkyviin tuleva Seurantatunnus.
    kopioi seurantatunnus
  9. Siirry takaisin Google Analytics -paneeliisi ja liitä koodi Seurantatunnus-kenttään.
  10. Sulje Google Analytics -paneeli napsauttamalla nuolta napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta kahdesti palataksesi pääikkunaasi.
  11. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.
  12. Odota 24 tuntia, kirjaudu Google Analytics -tilille ja uppoudu sivustosi verkkoliikennettä käsitteleviin tilastoihin ja kaavioihin.
    Sivustosi analytiikkatiedot