Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Google Chrome: Tyhjennä välimuisti

Jos sinulla on ongelmia verkkosivustosi katselemisessa, voit yrittää tyhjentää välimuistin ja palata sitten sivustoosi.

1. ValitseKolmen pystysuoran pisteen kuvake Mukauta ja hallitse Google Chrome -valikkoa.
  2. Valitse Historia ja valitse sitten Historia uudelleen.
  3. Valitse Tyhjennä selaustiedot .
  4. Valitse Aika -alue -luettelosta Koko aika .
  5. Valitse Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot .
  6. Huomautus: Evästeiden ja muiden sivustotietojen valitseminen voi myös auttaa joidenkin ongelmien ratkaisemisessa, mutta poistamalla evästeet poistetaan myös selaimeesi tallennetut salasanat.

7. Valitse Tyhjennä tiedot .
    valitse vain välimuisti

Tähän liittyvä vaihe

• Yritä tarkastella verkkosivustoasi uudelleen.