Googlen rekisteröimän Enom-verkkotunnuksen siirtäminen meille

Googlella® rekisteröity Enom-verkkotunnus täytyy valmistella, ennen kuin sen voi siirtää meille.

Jos verkkotunnustasi ei ole rekisteröity Enomilla, katso muita rekisterinpitäjiä koskevat ohjeet kohdasta

.

Googlen® rekisteröimän Enom-verkkotunnuksen siirtäminen meille

Jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksen Googlen kautta ja sen rekisterinpitäjä on Enom, siirrä verkkotunnuksesi meille seuraamalla seuraavia ohjeita:

Huomautus: Vahvista verkkotunnuksen uusintaa koskevista sähköpostiviesteistä, että olet rekisteröinyt verkkotunnuksen Enomilla.

1. Salasanan palauttaminen

Siirry osoitteeseen access.enom.com, syötä verkkotunnuksesi nimi Domain (Verkkotunnus) -kenttään, jätä Password (Salasana) -kenttä tyhjäksi ja valitse Login (Kirjaudu sisään). Ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Valitse salasanan lähettäminen verkkotunnukseen liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

2. Avaa verkkotunnuksesi lukitus

Lähetä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen googleclients@enom.com. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot:

• Verkkotunnuksesi nimi
  • Salasanasi
  • Verkkotunnuksen lukituksen avaamisen pyyntö
  • Valtuutuskoodipyyntö

Huomautus: Valtuutuskoodia (tunnetaan myös nimillä EPP-koodi tai siirtoavain) tarvitaan verkkotunnuksen siirtämiseen toiseen rekisteriin. Jotkin verkkotunnuspäätteet (lähinnä ylätason maakoodit eli ccTLD-tunnukset) eivät vaadi valtuutuskoodeja.

Saat valtuutuskoodin Enomilta sähköpostitse 24–48 tunnin kuluessa verkkotunnuksen lukituksen avaamisesta.

3. Osta verkkotunnuksen siirto

Osta verkkotunnuksen siirto verkkosivustostamme. Jos päätettä, jonka haluat siirtää, ei ole listattu, et voit siirtää kyseistä verkkotunnusta meille.

Kun ostat siirron, valitse yksi seuraavista nimipalvelinvaihtoehdoista:

• Säilytä olemassa olevat nimipalvelimet... – Jos verkkotunnukseesi sisältyy meidän tai muun palveluntarjoajan verkkohotelli, tällä asetuksella voit varmistaa, ettei sivustosi lakkaa toimimasta siirron aikana.
  • Varaa nimipalvelimet – Jos sinulla on meiltä sähköpostiosoite samalla verkkotunnuksella, käytät ulkopuolista DNS:ää tai olet luonut DNS -siirtomallin ennen siirtoa, valitse tämä asetus. Katso lisätietoja kohdista Off-site-DNS:n hallinta ja
    .

4. Valtuuta verkkotunnuksen siirto

Kun olet valmistellut siirrettävän verkkotunnuksen, katso kohdasta Siirrä verkkotunnus GoDaddy-palveluun lisätietoja sen siirtämisestä meille.