Hae GoDaddy-nimipalvelimet

Jos verkkosivustosi tarjoaa GoDaddy, mutta verkkotunnuksesi on rekisteröity muualle, voit hallita DNS:ää nimellä GoDaddy päivittämällä nimipalvelimesi verkkotunnuksesi rekisterinpitäjällä. Löydät verkkotunnuksesi nimipalvelimet GoDaddy-tililtäsi ja voit syöttää ne verkkotunnuksesi rekisterinpitäjälle. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity nimellä GoDaddy, voit vaihtaa nimipalvelimesi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta, niin pääset DNS-hallinta-sivulle.
  3. Etsi verkkotunnuksesi NS-tietueet ja ota arvot talteen. Olemassa on aina kaksi erillistä NS-tietuetta, ja tarvitset molempia.
    näytä ns-tietueet
  4. Syötä verkkotunnuksesi rekisterinpitäjälle kaksi NS-tietuetta GoDaddy -tilistäsi sopivaan nimipalvelinkenttään.

Kaikkien muutosten tuleminen voimaan voi kestää 48 tuntia. Tänä aikana verkkosivuston, sähköpostin ja muiden verkkotunnuspalveluiden toiminnassa voi olla katkoja.