Hae GoDaddy-nimipalvelimet

Paikanna verkkotunnukseesi liitetyt nimipalvelimet, jotta voit päivittää nimipalvelinasetukset verkkotunnuksille, joita ei ole rekisteröity GoDaddy-palvelussa. Nimipalvelinten päivittäminen GoDaddy-palveluun sallii sinun hallita DNS-järjestelmääsi GoDaddy-palvelussa sen sijaan, että sitä hallittaisiin verkkotunnuksen rekisteröineen yrityksen kautta.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Etsi verkkotunnuksesi NS-tietueet ja merkitse arvot muistiin. Järjestelmässä on aina kaksi erillistä NS-tietuetta, ja tarvitset molempia. Omat arvosi eroavat alla olevassa kuvassa näkyvistä arvoista.
    valitse verkkotunnus
  5. Syötä verkkotunnuksesi rekisterinpitäjälle kaksi NS-tietuetta GoDaddy -tilistäsi sopivaan nimipalvelinkenttään.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.