Haittaohjelmien poistaminen sivustolta

Jos Sivustosuojaus havaitsee vaaroja tai haavoittuvuuksia, se ilmoittaa ongelmasta sinulle sähköpostilla. Haittaohjelmaa koskevan ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen sinun täytyy lähettää haittaohjelmien poistopyyntö.

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Puhdistus nyt.

Puhdistus nyt

3. Valitse Uusi haittaohjelmien poistopyyntö.

Uusi haittaohjelmien poistopyyntö

4. Jos sivustosi käyttää palvelun GoDaddy verkkohotellia, valitse Sivustosuojauksella varustettu verkkotunnus, ongelman tyyppi ja sitten Lähetä pyyntö.
  5. Jos sivustosi on toisessa verkkohotellissa, täytä FTP-tiedot, joihin kuuluvat FTP-isäntä, portti, käyttäjänimi ja salasana.

Sivustosuojaustiimimme aloittaa haittaohjelmien poiston ja ilmoittaa sen valmistumisesta sinulle sähköpostilla.

Huomautus: Jos pudotusvalikon luettelossa ei ole ongelmaan sopivaa vaihtoehtoa, luo Sivustosuojauksen tukipyyntö