No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Hakemiston selauksen poisto käytöstä

Hakemiston selaamisen avulla kuka tahansa voi nähdä kaikki kansion tiedostot ja niiden sisällön. Jotta voit suojata sivustosi, sinun kannattaa käyttää verkkohotellisi tiedostonhallintaa tiedostojen muokkaamiseen.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Siirry verkkosivustosi eri kansioihin (esim. http://coolexample.com/wp-content ) selaimessasi nähdäksesi, näytetäänkö tiedostoluetteloa verkkosivun sijaan.
  3. Jos et löydä kansioita, jotka näyttävät tiedostoluetteloita, et voi seurata muita vaiheita.
  4. Siirry verkkohotellisi File Manager -ohjelmaan. ( Verkkohotelli / cPanel / Plesk )
  5. Siirry kansioon, jossa hakemistoluettelo näytettiin.
  6. Muokkaa .htaccess (Linux) - tai web.config (Windows) -tiedostoa.
    • Linux: lisää .htaccess -tiedoston yläosaan seuraava rivi:
      Vaihtoehdot -indeksit
    • Windows: etsi ja poista web.config -tiedostosta seuraava rivi:
      hakemistoSelaa >
  7. Tallenna muutokset tiedostoon.

Olet nyt poistanut hakemiston selauksen käytöstä. Jos pystyt yhä selaamaan hakemistoa selaimessasi, sinun kannattaa harkita selaimen välimuistin tyhjentämistä, toisen selaimen kokeilemista tai tarkista vaiheet uudelleen.