GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Haku, siirtäminen ja uuden luettelon luominen hausta

Kun napsautat Tilaajat -välilehteä, pääset käsiksi koko yhteyshenkilöluetteloon. Hakutermit auttavat sinua rajoittamaan tämän luettelon (tai minkä tahansa luettelon) vain niihin yhteyshenkilöihin, jotka täyttävät vaatimuksesi.

Omien tilaajiesi haku

1. Kirjoita mitä tahansa kirjaimia tai symboleita hakukenttään (Tilaajat-alueen oikeaan yläkulmaan, suurennuslasin viereen) hakeaksesi vastaavia merkintöjä. Tämän voi tehdä kahdella tavalla:
    • Kirjoita jotakin, kuten "@yahoo.com" tai "Korhonen" ja hae vain syötettä vastaavia tietoja.
    • Tai! Jos haluat hakea muita tietoja kuin vain sähköpostia ja nimeä, syötä “tunniste” ja sen perään arvo, jonka haluat täsmäävän. Syötä esimerkiksi "Kaupunki:Tampere"

Miten valitset hakutuloksesi:

2. Napsauta laatikkoa kohdan Email vieressä ja kiinnitä huomiota siihen, miten GoDaddy Email Marketing asettaa valintamerkin kaikkien hakusi löytämien yhteyshenkilöiden viereen (näkyy vain tällä sivulla).
  3. Jos sinulla on pitkä luettelo täsmääviä yhteyshenkilöitä joka jatkuu usealle sivulle, napsauta valintaa "Valitse _ henkilö?" haustasi, niin saat valittua koko sarjan.

Valmista! Teit sen! Olet valinnut kaikki hakutuloksesi. Mutta odotapas, mitä voit tehdä näillä valituilla yhteyshenkilöillä? Voit joko viedä ne CSV- tai XLS-tiedostoon – tai lisätä ne uuteen tai olemassa olevaan luetteloon.

Hakutulosten lisääminen uuteen tai olemassa olevaan luetteloon:

Sanotaan, että haluat siirtää kaikki yhteyshenkilöt, joilla on jokin yhteinen tieto, omaan luetteloonsa. Esimerkiksi jokainen, jolla on Yahoon sähköposti, tai ehkäpä he ovat samasta kaupungista.

Kun olet hakenut ja valinnut osumat, napsauta ylhäällä oikealla sijaitsevaa painiketta Lisää kohteeseen ja valitse olemassa oleva luettelo vaihtoehtojen joukosta. Tämä lisää valintasi luetteloon.

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa uuden luettelon nimen alhaalla olevaan kenttään ja luoda aivan uuden vain näitä valittuja kontakteja varten.

Hakutuloksiesi vieminen:

Jos haluat mieluummin viedä luettelon, napsauta painiketta Vie ja valitse sitten haluatko viedä CSV- vai XLS-muodossa. Tarkista sitten sähköpostiosoitteesi latauslinkkiä varten ja lataa viety tiedosto napsauttamalla hiiren kakkospainiketta.