Hakukonetunnisteiden optimointi

Search Engine Visibility mahdollistaa sivuston nykyisten tunnisteiden tarkastelun ja helposti ladattavien ja koodiin lisättävien tunnisteiden luomisen.

Nykyisten tunnisteiden tarkasteleminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Search Engine Visibility V1 (Hakukonenäkyvyys V1).
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse Optimize (Optimoi) -välilehdeltä Optimize Tags (Optimoi tunnisteita).
  5. Valitse Current Tags (Nykyiset tunnisteet) -välilehti, jolla voit tarkastella sivuston aktiivisia tunnisteita.
  6. Liiku verkkosivustosi sivujen välillä Back (Edellinen)- ja Next (Seuraava) -painikkeiden avulla.

Huomautus: Sisältöä ei voi muokata Current Tags (Nykyiset tunnisteet) -välilehdellä. Muokkaa tai lisää tunnisteita Optimized Tags (Optimoidut tunnisteet) -välilehdellä.

Uusien tunnisteiden luominen

1. Valitse Optimize Tags (Optimoi tunnisteita) -sivulta Optimize Tags (Optimoi tunnisteita) -välilehti.
  2. Liiku verkkosivustosi sivujen välillä Back (Edellinen)- ja Next (Seuraava) -painikkeiden avulla.
  3. Anna otsikkotunniste kenttään Title (Otsikko).
  4. Anna kuvaustunnisteet kenttään Description (Kuvaus).
  5. Anna avainsanojen tunnisteet kenttään Keywords (Avainsanat).
  6. Huomautus: Voit katsoa tunnistekohtaisia ehdotuksia napsauttamalla jokaisen tunnisteen nimen vieressä näkyvää kysymysmerkkikuvaketta.

7. (Valinnainen menettely) Valitse Select defined keywords (Valitse määritetyt avainsanat), jolloin voit lisätä jo määritettyjä avainsanoja.
  8. Valitse Publish All Pages (Julkaise kaikki sivut) tai More Options (Lisäasetukset) ja valitse sitten joko Download Text File (Lataa tekstitiedosto) tai Export to Webmaster (Vie Webmasteriin). Tee lataamis- tai julkaisutoimet kaikille haluamillesi sivuille.

Saat lisätietoja tunnisteiden lisäämisestä verkkosivuston koodiin kohdasta Minne tunnisteet liitetään?