Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Hallitse jälleenmyyjäasiakkaiden alennushintoja

Voit ottaa alennushinnat käyttöön tai poistaa ne käytöstä tietyille asiakkaille. Alennushinnoittelun avulla asiakkaat, kuten perheenjäsenet tai liikekumppanit, voivat ostaa tuotteita ja palveluita hintaan, joka on pienempi kuin jälleenmyyjäsi.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Siirry kohtaan Raportit ja valitse Asiakaspalvelu .
    Valitse Raportit -kohdasta Customer Lookup
  3. Anna tiedot asiakkaasta, jonka alennushintoja haluat hallita, ja napsauta Haku .
  4. Valitse nimi, jolla haluat tarkastella heidän tietojaan.
  5. Valitse Discount Shopper -valintaruutu tai poista sen valinta.
    Valitse tai poista valinta kohdasta Discount Shopper

Huomautus: Et ansaitse välityspalkkioita alennus ostajien tekemistä ostoista.