No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Hallitse Linux -verkkohotellitilini tiedostoja

Näin voit käyttää cPanel -tiedostonhallintaa ja käyttää Linux -verkkohotellitilisi tiedostoja. Voit muokata tekstipohjaisia tiedostoja, siirtää tiedostoja hakemistosta hakemistoon, lisätä kansioita ja paljon muuta.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön Verkkosivustot -osiosta se verkkosivusto, jossa haluat hallita tiedostojakolmen pisteen kuvake ja valitse sitten Tiedostonhallinta .
    valitse tiedostonhallinta
    CPanel File Manager -sivu tulee näkyviin, ja sivun oikealla puolella näkyy verkkosivuston juurihakemiston sisältö.
    cpanel -tiedostonhallintasivu
  4. Käytä sisällön hallintaan File Manager -työkaluja. Tiedostonhallinnan avulla voit muokata tekstipohjaisia tiedostoja , pakata tiedostoja , siirtää tiedostoja hakemistojen välillä ja poistaa tiedostoja tililtäsi jne.