Hallitse mobiilisovelluskaupan ostoa

Jos ostit tuotteen tai tilauksen mobiilisovelluskaupastasi, ilmaista kokeilujaksoa ja tilausten laskutusta hallinnoi Apple App Store tai Google Play. Voit nähdä ostamasi tuotteet Omat tuotteet -sivulla tai GoDaddy -mobiilisovelluksessa , mutta mahdolliset muutokset tai peruutukset on tehtävä mobiilisovelluskaupan kautta, josta ostit tuotteen tai tilauksen.

Huomautus: Apple App Storen kautta ostettuja verkkosivustoja ei näytetä Omat tuotteet -osiossa . Käytä verkkosivuston muokkaamiseen GoDaddy -mobiilisovellusta tai hallitse tilaustasi puhelimesi sovelluskaupassa.

Saat lisätietoja tuotteiden muuttamisesta, aktivoimisesta uudelleen, uusimisen tai peruuttamisen App Storessa seuraavien linkkien kautta: