No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Hallitse push -ilmoituksia GoDaddy Investorilla

GoDaddy Investor -sovellus tarjoaa push -ilmoituksia. Asiakkaita pyydetään ottamaan push -ilmoitukset käyttöön Investor -sovelluksen ensimmäisen asennuksen yhteydessä.

Huomautus: Push -ilmoituksia tuetaan huutokaupoissa, jotka päättyvät 15 minuuttiin. Ilmoitus voidaan käynnistää, kun käyttäjän tarjouskilpailu on ylitetty, hän katselee huutokauppaa tai huutokauppaa.

1. Avaa Investor -sovellus laitteellasi (joko iOS tai Android).
  2. NapautaTekstikuvake ( Valikko ).
  3. Napauta Ilmoitukset .
  4. Varmista, että ilmoitukset ovat käytössä, vaihtamalla Ilmoitukset -painiketta.