Hallitse push -ilmoituksia GoDaddy Investorilla

GoDaddy Investor -sovellus tarjoaa push -ilmoituksia. Asiakkaita pyydetään ottamaan push -ilmoitukset käyttöön Investor -sovelluksen ensimmäisen asennuksen yhteydessä.

Huomautus: Push -ilmoituksia tuetaan huutokaupoissa, jotka päättyvät 15 minuuttiin. Ilmoitus voidaan käynnistää, kun käyttäjän tarjouskilpailu on ylitetty, hän katselee huutokauppaa tai huutokauppaa.

1. Avaa Investor -sovellus laitteellasi (joko iOS tai Android).
  2. NapautaTekstikuvake ( Valikko ).
  3. Napauta Ilmoitukset .
  4. Varmista, että ilmoitukset ovat käytössä, vaihtamalla Ilmoitukset -painiketta.