Kotisivukone 7 Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Hallitse valikkoa Kotisivukone V7: ssä

Locu jäi eläkkeelle lokakuussa 2020. Loimme valikosta automaattisesti PDF -version syyskuun 2020 alussa ja sijoitimme sen tilillesi.

Nyt kun Locu -valikko on pois päältä, sinun täytyy poistaa widget ja julkaista verkkosivustosi uudelleen. Muussa tapauksessa virheilmoitus tulee näkyviin, kun asiakkaat vierailevat verkkosivustollasi.

Jos haluat hallita valikoita tulevaisuudessa, lisää linkki valikon PDF -tiedostoon tai upota kuva valikosta. Sinulla on myös mahdollisuus upottaa kolmannen osapuolen valikot.

Jos siirrät sivustosi Website Builder -palveluun, lisää verkkosivustollesi valikko tai hinnasto -osio.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä Verkkosivustot -kohtaan ja valitse Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Poista valikko -widget.
    1. Valitse sivu, jolla on valikkosi.
    2. Valitse valikkosi ja poista sitten widget valitsemalla poistokuvake.
  5. Lisää PDF -valikko sivustoosi millä tahansa widgetillä (painike, kuva, linkki jne.).
    1. Lisää esimerkiksi Painike -widget.
    2. Valitse painikkeen asetukset ja rataskuvake.
    3. Linkin kohde, valitse PDF-valikko tiedostonimi. (Se voi alkaa GetFoundilla.)
    4. Valitse Tallenna.
  6. Julkaise sivustosi uudelleen valitsemalla Julkaise.