No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Hallitse valikkoa Kotisivukone V7: ssä

Locu on eläkkeellä, eikä sitä voi enää käyttää lokakuun 2020 puolivälin jälkeen. Luomme sinulle automaattisesti PDF-version valikosta syyskuun 2020 alussa ja lisätään sen tilillesi.

Kun Locu -valikko on poistettu käytöstä, sinun on poistettava widget ja julkaistava verkkosivustosi uudelleen. Muussa tapauksessa virheilmoitus tulee näkyviin, kun asiakkaat vierailevat verkkosivustollasi.

Jos haluat hallita valikoita tulevaisuudessa, lisää linkki valikon PDF -tiedostoon tai upota kuva valikosta. Sinulla on myös mahdollisuus upottaa kolmannen osapuolen valikot.

Jos siirrät sivustosi Website Builder -palveluun, lisää verkkosivustollesi valikko tai hinnasto -osio.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä Verkkosivustot -kohtaan ja valitse Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Poista valikko -widget.
    1. Valitse sivu, jolla on valikkosi.
    2. Valitse valikkosi ja poista sitten widget valitsemalla poistokuvake.
  5. Lisää PDF -valikko sivustoosi millä tahansa widgetillä (painike, kuva, linkki jne.).
    1. Lisää esimerkiksi Painike -widget.
    2. Valitse painikkeen asetukset ja rataskuvake.
    3. Linkin kohde, valitse PDF-valikko tiedostonimi. (Se voi alkaa GetFoundilla.)
    4. Valitse Tallenna.
  6. Julkaise sivustosi uudelleen valitsemalla Julkaise.