Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä Pleskin DNS -asetuksia Windows -verkkohotellitililläni

Jos sinun on muutettava isännöidyn verkkotunnuksen DNS-asetuksia, voit käyttää DNS-hallintaa verkkohotellitilisi kautta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta GoDaddy DNS-hallinta.

Katso lisätietoja DNS-hallinnan käytöstä kohdasta Hallitse DNS-tietueita.