Hallitse webhotellitilisi aliverkkotunnuksia.

Aliverkkotunnusten avulla voit luoda helposti muistettavissa olevia osoitteita ja tarjota kätevän tavan sivustosi eri osioiden käyttöön. Voit esimerkiksi luoda sivustosi kuville aliverkkotunnuksen nimeltä ”pics”, joka on käytettävissä URL-osoitteen pics.example.com kautta www.example.com/pics-osoitteen lisäksi.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Verkkotunnukset-osiossa kohtaa Aliverkkotunnukset.
  5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Luo:
    • Aliverkkotunnus – Anna aliverkkotunnus, jota haluat käyttää jonkin isännöidyn verkkotunnuksesi nimenä.
    • Valitse verkkotunnus, jolle haluat luoda aliverkkotunnuksen.
    • Asiakirjan juuri – Anna hakemisto, jota haluat käyttää aliverkkotunnuksen sivuston juurihakemistona, tai käytä cPanel-oletusasetusta.

Voit myös poistaa aliverkkotunnuksia tältä sivulta.

Aliverkkotunnusten uudelleenohjaus

1. Napsauta cPanelin Verkkotunnukset-osiossa kohtaa Aliverkkotunnukset.
  2. Napsauta Muokkaa aliverkkoaluetta-osiossa kohtaa Uudelleenohjauksen hallinta.
  3. Anna kivaesimerkki.com-uudelleenohjaus -kentässä URL, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Tallenna.