Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Hallitse webhotellitilisi aliverkkotunnuksia.

Aliverkkotunnusten avulla voit luoda helposti muistettavissa olevia osoitteita ja tarjota kätevän tavan sivustosi eri osioiden käyttöön. Voit esimerkiksi luoda sivustosi kuville aliverkkotunnuksen nimeltä ”pics”, joka on käytettävissä URL-osoitteen pics.example.com kautta www.example.com/pics-osoitteen lisäksi.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Lisää uusi aliverkkotunnus.
  5. Anna aliverkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.

Jos haluat käyttää sellaisen verkkotunnuksen aliverkkotunnusta, joka ei ole tämän tilin isännöimä, et voi lisätä sitä aliverkkotunnuksena. Voit kuitenkin lisätä sen verkkohotellitiliisi verkkotunnuksena. Lisätietoja: Verkkotunnuksien lisääminen verkkohotellitiliin.

6. Anna asiakirjan juuri, jota haluat käyttää verkkotunnuksena. Tämän hakemiston sisältö näytetään, kun vierailijat käyttävät URL-osoitetta.
  7. Valitse OK.

Aliverkkotunnuksen poistaminen

1. Napsauta Näytä enemmän sen aliverkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa, jonka haluat poistaa.
  2. Napsauta Poista aliverkkotunnus.
  3. Napsauta Kyllä.