Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää aliverkkotunnuksia Plesk -verkkohotellitililleni

Aliverkkotunnusten avulla voit luoda muistettavia osoitteita ja helpottaa tapoja käyttää verkkosivustosi alueita. Voit esimerkiksi lisätä sivustollesi kuville aliverkkotunnuksen nimeltä "pics", johon pääsee URL -osoitteen pics.example.com kautta www.example.com/pics .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta Lisää uusi aliverkkotunnus.
  6. Anna aliverkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.

Huomautus: Jos haluat käyttää sellaisen verkkotunnuksen aliverkkotunnusta, jota ei isännöidä tällä tilillä, et voi lisätä sitä aliverkkotunnukseksi. Voit kuitenkin lisätä sen verkkotunnuksena webhotellitiliisi. Katso lisätietoja kohdasta .

7. Anna asiakirjan juuri, jota haluat käyttää verkkotunnuksena. Tämän hakemiston sisältö näytetään, kun vierailijat käyttävät URL-osoitetta.
  8. Valitse OK.

Aliverkkotunnuksen poistaminen

1. Napsauta Näytä enemmän sen aliverkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa, jonka haluat poistaa.
  2. Napsauta Poista aliverkkotunnus.
  3. Napsauta Kyllä.