Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Hallitse webhotellitilisi aliverkkotunnuksia.

Aliverkkotunnusten avulla voit luoda helposti muistettavissa olevia osoitteita ja tarjota kätevän tavan sivustosi eri osioiden käyttöön. Voit esimerkiksi luoda sivustosi kuville aliverkkotunnuksen nimeltä ”pics”, joka on käytettävissä URL-osoitteen pics.example.com kautta www.example.com/pics-osoitteen lisäksi.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse Lisää-valikosta Isännöidyt verkkotunnukset.
  5. Napsauta Verkkotunnus-sarakkeessa verkkotunnuksen nimeä, jota haluat käyttää.
  6. Napsauta Lisää aliverkkotunnus.
  7. Anna yksi aliverkkotunnus tai useita aliverkkotunnuksia pilkuilla erotettuina.
  8. Valitse, pidetäänkö aliverkkotunnuksen sisältö samannimisessä kansiossa vai uudessa tai jo olemassa olevassa kansiossa.
  9. Napsauta OK.

Voit myös muokata ja poistaa aliverkkotunnuksia tältä sivulta.