Hallitun palvelimen (Managed Server) tai täysin hallitun palvelimen (Fully Managed Server) palauttaminen varmuuskopiosta

Hallitun palvelimen (Managed Server) ja täysin hallitun palvelimen (Fully Managed Server) varmuuskopiointitoiminto mahdollistaa palvelimen palauttamisen siihen tilaan, jossa se oli, kun loit varmuuskopion (lisätietoja). Tämä varmuuskopio on kopio (näköistiedosto) koko palvelimesta, joten et voi palauttaa yksittäisiä tiedostoja – voit ainoastaan palauttaa koko palvelimen sen aikaisempaan tilaan, mikä korvaa kaikki varmuuskopion luomisen jälkeen tehdyt muutokset.

Varmuuskopiosta palauttamista ei voi kumota. Palvelimen palauttaminen poistaa pysyvästi kaikki palvelimessa olevat tiedot ja korvaa ne luomasi varmuuskopion tiedoilla.

Palauta hallittu palvelin (Managed Server) ja täysin hallitun palvelin (Fully Managed Server) varmuuskopiosta seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta Varmuuskopiot.
  5. Napsauta Palauta.
  6. Napsauta Lähetä.