WordPress-hallinta Ohje

Hallitun WordPress-sivuston verkkotunnuksen muuttaminen

Voit muuttaa Managed WordPress-tilisi verkkotunnusta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan Managed WordPress vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse valikkokuvake-valikosta Asetukset sen verkkosivuston kohdalla, jonka verkkotunnusta haluat muuttaa.

valitse asetukset
  4. Valitse Verkkotunnukset-kohdasta Lisää.
    paljasta valikko valitsemalla lisää
  5. Valitse valikosta Uusi ensisijainen verkkotunnus.
    valitse uusi ensisijainen verkkotunnus
  6. Syötä käytettävä verkkotunnus kohdan Uusi ensisijainen verkkotunnus tai aliverkkotunnus: alla olevaan kenttään.
  7. Valitse Lisää verkkotunnus.
  8. Varmista, että verkkotunnus on oikein, ja valitse Kyllä, auta minua yhdistämään se.
  9. Jos käytät toiseen GoDaddy-asiakastiliin rekisteröityä verkkotunnusta, valitse Jatka GoDaddyyn ja kirjaudu pyydettäessä tilille. Viimeistele verkkotunnuksesi yhdistäminen noudattamalla ohjattua toimintoa.

Huomautus: DNS-muutosten toteutuminen voi kestää jopa 24–48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Kun olet valmiina päivittämään verkkotunnuksen DNS-asetukset, voit paikantaa IP-osoitteesi kohdassa Näytä IP-osoitteeni.

Lisätietoja

• Jos haluamasi verkkotunnus on toisen verkkohotellitilin käytössä (aliverkkotunnukset mukaan lukien), sinun on ensin poistettava se kyseiseltä tililtä (cPanel/Plesk/Managed WordPress).
  • Voit syöttää manuaalisesti verkkotunnuksen, joka ei ole GoDaddy-tililläsi, päivittämällä kyseisen verkkotunnuksen A-tietueen niin, että se viittaa Managed WordPress-palvelun IP-osoitteeseen.
  • Jos verkkohotellitililläsi on SSL-varmenne, sinun täytyy poistaa se, ennen kuin voit muuttaa verkkohotellitilisi ensisijaisen verkkotunnuksen. Saat lisätietoja täältä: Peruuta varmenne.