WordPress-hallinta Ohje

Hallitun WordPress-sivuston verkkotunnuksen muuttaminen

Voit muuttaa WordPress-hallinta-tilisi verkkotunnusta.

Voit katsoa lyhyen videon tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse valikkopalkista Asetukset.
  3. Valitse Verkkotunnukset-osiosta Liitä verkkotunnus.
  4. Avaa Valitse verkkotunnus -valikko ja valitse tällä tilillä oleva verkkotunnus tai Lisää ulkoinen verkkotunnus tai aliverkkotunnus, jos haluat käyttää toiselle tilille rekisteröityä verkkotunnusta tai aliverkkotunnusta.
  5. Valitse Tee tästä tilisi ensisijainen verkkotunnus.
  6. Valitse Liitä.

Huomautus: DNS-muutosten toteutuminen voi kestää jopa 24–48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Verkkotunnuksen muuttamisen jälkeen haluat ehkä päivittää verkkotunnuksen DNS-asetukset. Ne ovat täällä Näytä IP-osoitteeni.

Lisätietoja

Jos haluamasi verkkotunnus on toisen verkkohotellitilin käytössä (aliverkkotunnukset mukaan lukien), sinun on ensin poistettava se kyseiseltä tililtä (cPanel/Plesk/WordPress-hallinta).

Voit syöttää manuaalisesti verkkotunnuksen, joka ei ole palvelun GoDaddy tililläsi, päivittämällä kyseisen verkkotunnuksen A-tietueen niin, että se viittaa WordPress-hallinnan IP-osoitteeseen.

Jos verkkohotellitililläsi on SSL-varmenne, sinun täytyy poistaa se, ennen kuin voit muuttaa verkkohotellitilisi ensisijaisen verkkotunnuksen. Saat lisätietoja täältä: