WordPress-hallinta Ohje

Hallitun WordPress-sivuston verkkotunnuksen muuttaminen

Vaaditaan:

Voit muuttaa Managed WordPress-verkkosivustosi verkkotunnusta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan Managed WordPress vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse valikkokuvake-valikko ja valitse sitten Asetukset sen verkkosivuston kohdalla, joka käyttää verkkotunnusta, jonka haluat muuttaa.

valitse asetukset
  4. Valitse Verkkotunnukset-osiossa Lisää > Uusi ensisijainen verkkotunnus.
    valitse uusi ensisijainen verkkotunnus
  5. Syötä käytettävä verkkotunnus kohdan Uusi ensisijainen verkkotunnus tai aliverkkotunnus alla olevaan kenttään. Sisällytä mukaan TLD-tunnus, kuten coolexample.com.
  6. Valitse Lisää verkkotunnus.
  7. Varmista, että verkkotunnus on oikein, ja valitse Kyllä, auta minua yhdistämään se.
  8. Jos käytät toiseen GoDaddy-asiakastiliin rekisteröityä verkkotunnusta, valitse Jatka GoDaddyyn ja kirjaudu pyydettäessä tilille. Viimeistele verkkotunnuksesi yhdistäminen noudattamalla ohjattua toimintoa.

Huomautus: Koska DNS-muutosten tuleminen voimaan saattaa kestää enimmillään 24-48 tuntia, et ehkä näe uutta verkkotunnustasi ennen tämän ajan kulumista.