No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Hanki apua Sivustosuojaukseen

Sivustosuojauksen avulla voimme auttaa sinua, jos sivustollasi on joskus turvallisuusongelmia tai sinulla on ongelmia varmuuskopioiden kanssa.

Yksityiskohtaiset haittaohjelmien poisto -ohjeet ovat artikkelissa Haittaohjelmien poistaminen sivustoltani . Muissa ongelmissa avaa lippu noudattamalla näitä ohjeita.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiosta Hallitse sen tilin vierestä, jolle tarvitset apua.
  3. Valitse Siivous lähellä sivun yläosaa.
  4. Valitse Tuotetuki ja valitse sitten Uusi lippu .
  5. Valitse ongelmasi Huomioi -valikosta.
    • Haittaohjelmien tai mustan listan poistopyyntö - Kaikki, mikä liittyy haittaohjelmaan tai sivustosi on lisätty mustalle listalle
    • Verkkosivuston palomuuri - Palomuurin aktivointiin tai SSL: ään liittyvät ongelmat tai ongelmat sivustosi käytössä
    • Sivuston varmuuskopiointi - Ohje varmuuskopioiden määrittämiseen tai vianmääritykseen
    • Valvonta - Apua valvontalaajennuksen määrittämiseen tai vianmääritykseen
    Kun valitset vaihtoehdon, sivu päivittyy ja näyttää valitun ongelman tai tuotteen kentät.
  6. Anna mahdollisimman paljon tietoja kenttiin. Sisällytä, mitä teet, kun näet ongelman., Sisällytä URL -osoitteet ja tarkat virheilmoitukset. Mitä enemmän tietoja annat, sitä nopeammin tiimimme pystyy ratkaisemaan ongelman.

Sisällytä varmuuskopiointiin ja haittaohjelmien poistoon FTP -tietosi , mukaan lukien FTP -isäntä, portti , käyttäjänimi ja salasana .

7. Kun olet valmis, valitse Lähetä pyyntö .

Tarkista nykyiset Sivustosuojauksen tukiliput

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiosta Hallitse tilisi vierestä.
  3. Valitse Siivous lähellä sivun yläosaa.
  4. Valitse Tuotetuki ja valitse sitten lippu, jonka haluat tarkistaa.