Hanki valtuutuskoodi latauksen kautta

Vientiluetteloa voidaan käyttää verkkotunnustietojen tarkistamiseen ja tietojen tallentamiseen paikallisesti laitteeseesi, mukaan lukien verkkotunnuksen valtuutuskoodit. Voit luoda ja ladata tililtäsi vietävän luettelon CSV- tai XML -tiedostotyyppinä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta Vie .
  3. Valitse vientiä koskevat asetukset:
    • Raportin nimi: valitse raportillesi nimi
    • Vie vaihtoehdot: valitse, haluatko viedä kaikki verkkotunnukset tai vain siirtämistä odottavat verkkotunnukset
    • Näytä sarakkeet: valitse, jos haluat viedä vain tällä hetkellä näkyvissä olevat sarakkeet tai kaikki mahdolliset sarakkeet
    • Tiedostomuoto: valitse CSV tai XML tiedostomuodoksi
    • Tiedoston pakkaus: Valitse pakkaustapa raporttitiedostolle
    • Valitse valintaruutu, jos haluat sisällyttää valtuutuskoodit verkkotunnuksiisi
  4. Vahvista vientiasetukset valitsemalla OK.
  5. Valitse Lataa nyt, niin viety luettelosi latautuu laitteeseesi valitsemassasi tiedostomuodossa.

Huomautus: Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi, jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus . Lähetämme vahvistuskoodin automaattisesti, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön tililläsi yli 72 tunnin ajan. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin lähetämme kertakäyttöisen salasanan rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.