Vie luettelo verkkotunnuksistani

Vie luettelo verkkotunnuksistasi tarkastellaksesi verkkotunnustietoja, jotka voidaan tallentaa paikallisesti laitteellesi, mukaan lukien verkkotunnustesi valtuutuskoodit. Verkkotunnusluettelo viedään .CSV -tiedostona.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse päivitettävien verkkotunnusten valintaruudut. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Vie .CSV -muodossa .
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alaspäin nähdäksesi Vie .CSV -muodossa .
  4. Valitse vientiä koskevat asetukset:
  5. Luo verkkotunnusluettelo valitsemalla Vie verkkotunnukset .
  6. Kun vienti on valmis, lataa tiedostosi valitsemalla Lataa vahvistusviestistä. Tai lataa luettelosi tilisi Viedyt luettelot -osiosta.
    • Viemäsi luettelot ovat ladattavissa enintään 28 päivän ajan niiden luomisesta.