Hanki valtuutuskoodi verkkotunnukseni siirtämiseen pois GoDaddy-palvelusta

Sinun täytyy saada valtuutuskoodisi (tunnetaan myös nimillä auth- tai EPP-koodi) ennen verkkotunnuksesi siirtämistä pois palvelusta GoDaddy. Et voi siirtää verkkotunnustasi pois, jos rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta on kulunut alle 60 päivää tai jos 60 päivän lukitus otettiin käyttöön sen jälkeen, kun verkkotunnuksen yhteystietoja muutettiin. Näissä tilanteissa voit silti saada auth-koodisi. Voit myös saada sen usealle verkkotunnukselle kerrallaan luomalla vietävissä olevan luettelon.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnusasetukset-sivulle valitsemalla se verkkotunnus, jonka haluat siirtää.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Siirrä verkkotunnus pois GoDaddy-palvelusta. Näyttääkö vaihtoehto olevan poissa käytöstä? Luo ja lataa sen sijaan vietävissä oleva luettelo.
  4. Käy läpi siirron tarkistuslista ja valitse sitten Jatka siirron tekemistä.
  5. Valitse Näet valtuutuskoodin napsauttamalla tätä.
  6. Kopioi valtuutuskoodisi valitsemalla Kopioi leikepöydälle. Lähetämme myös verkkotunnuksesi ylläpidon sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, joka sisältää valtuutuskoodin.
  7. Siirry takaisin verkkotunnusluetteloosi valitsemalla Palaa verkkotunnusluetteloon tai siirry takaisin verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla Peruuta siirto.

Liittyvä vaihe

• Jatka siirtoa pois palvelusta GoDaddy antamalla valtuutuskoodi uudelle rekisterinpitäjällesi.