Hanki valtuutuskoodi verkkotunnukseni siirtämiseen pois GoDaddy-palvelusta

Sinun täytyy saada valtuutuskoodisi (tunnetaan myös nimillä “auth code”, EPP-koodi tai siirtoavain) ennen verkkotunnuksesi siirtämistä pois GoDaddy-palvelusta. Et voi siirtää verkkotunnustasi pois, jos rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta on kulunut alle 60 päivää tai jos verkkotunnuksen rekisteröijän yhteystiedot päivitettiin. Näissä tilanteissa voit silti saada valtuutuskoodisi. Voit myös saada sen usealle verkkotunnukselle kerrallaan luomalla vietävissä olevan luettelon.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnusasetukset-sivulle valitsemalla se verkkotunnus, jonka haluat siirtää.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Siirrä verkkotunnus pois GoDaddy-palvelusta. Jos verkkotunnuksesi ei ole oikeutettu siirtoon, luo tämän sijasta vietävä luettelo.
  4. Käy läpi siirron tarkistuslista ja valitse sitten Jatka siirron tekemistä. Jos verkkotunnuksesi viimeinen osa on .UK, sinun on annettava IPS-tunniste uutta rekisterinpitäjääsi varten. Valitse seuraavaksi Suorita siirto loppuun.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Jos sinulla on ollut tililläsi käytössä kaksivaiheinen todennus (2SV) vähintään 72 tuntia, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuskoodin. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana rekisteröijän sähköpostiosoitteeseesi.

5. Valitse Näet valtuutuskoodin napsauttamalla tätä.
  6. Kopioi valtuutuskoodisi valitsemalla Kopioi leikepöydälle. Lähetämme myös verkkotunnuksesi ylläpidon sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, joka sisältää valtuutuskoodin.
  7. Siirry takaisin verkkotunnusluetteloosi valitsemalla Palaa verkkotunnusluetteloon tai siirry takaisin verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla Peruuta siirto.

Liittyvä vaihe

• Toimita valtuutuskoodi uudelle rekisterinpitäjällesi siirron jatkamista varten.
  • Luo ja lataa vietävissä oleva luettelo, niin saat valtuutuskoodit verkkotunnuksillesi.