Hanki verkkotunnukseni valtuutuskoodi

Hanki verkkotunnustesi valtuutuskoodi (eli EPP-koodi tai siirtoavain) ennen kuin siirryt toiseen yhtiöön. Et voi siirtää verkkotunnusta 60 päivän sisällä uudesta rekisteröinnistä tai toiselta rekisterinpitäjältä siirrosta tai joissain tapauksissa 60 päivän sisällä verkkotunnuksen yhteystietojen etu- tai sukunimen, organisaation tai sähköpostiosoitteen muutoksesta.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnusasetukset-sivulle valitsemalla se verkkotunnus, jonka haluat siirtää.
    näyttökuva valitusta yhdestä verkkotunnuksesta
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Siirrä verkkotunnus pois GoDaddy-palvelusta.
  4. Tarkista siirron tarkistuslistan tiedot. .uk-verkkotunnusten siirtoon toiseen yhtiöön ei tarvita valtuutuskoodia.
  5. Valitse Jatka siirron tekemistä.
    • Jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan, syötä tekstiviestitse lähetetty koodi tai todennussovelluksen antama koodi. Muussa tapauksessa anna kertakäyttöinen salasana , jonka lähetimme rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.
  6. Valitse Näet valtuutuskoodin napsauttamalla tätä.
  7. Kopioi valtuutuskoodi valitsemalla Kopioi leikepöydälle. Lähetämme myös verkkotunnuksesi ylläpidon sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, joka sisältää valtuutuskoodin.

Siinä kaikki! Kun sinulla on valtuutuskoodi, voit jatkaa uuden verkkotunnuksen siirtoa uudessa yhtiössä. Siirry takaisin verkkotunnusluetteloosi valitsemalla Omat verkkotunnukset.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Toimita valtuutuskoodi uudelle rekisterinpitäjällesi siirron jatkamista varten.
  • Siirtoihin kuluu yleensä 5–7 päivää, mutta voit nopeuttaa prosessia hyväksymällä siirron.
  • Luo ja lataa .csv-tiedosto, niin saat valtuutuskoodit useille verkkotunnuksille.