Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Hanki yksityiskohtaisia virheitä vianmääritykseen Windows -verkkohotellitililläni

Oletusarvoisesti Windows -verkkohotellitilisi verkkosivusto näyttää mukautetun, yleisen virheen, kun sivustolla on ongelma. Olemme toimittaneet tämän yleisen virheviestin estääkseen haitallisia käyttäjiä saamasta arkaluontoisia tietoja sivustostasi.

Voit ratkaista ongelman muokkaamalla web.config -tiedostoa ja määrittämällä, että yksityiskohtainen virheviesti näytetään. Yksityiskohtainen virheilmoitus voi auttaa paikantamaan ongelman aiheuttaneen koodin.

Varoitus: Varmuuskopioi web.config -tiedosto ennen muutosten tekemistä. Älä korvaa olemassa olevaa web.config -tiedostoa alla olevalla koodilla. Alla annettu koodinäyte ei ole täydellinen web.config -tiedosto.
  1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Plesk -hallinta.
  4. Valitse verkkotunnuksen alapuolella Plesk Websites & Domains -sivulla Hosting -asetukset .
  5. Poista kohdasta Mukautetut virheasiakirjat kohdasta sivun alaosaa ja valitse sitten OK . Kun asetuksia on muutettu, esiin tulee vahvistusviesti ja palaat Verkkosivut ja verkkotunnukset -sivulle.
  6. Valitse Tiedostonhallinta .
  7. Valitse Tiedostonhallinta -luettelosta web.config . Web.config -tiedosto avautuu koodieditorissa.
  8. Avaamisen jälkeensystem.webServer ja ennen sulkemistasystem.webServer lisää seuraava koodikatkelma. Varo, ettet poista mitään olemassa olevaa koodia.

httpErrors errorMode = "Detailed" existingResponse = "PassThrough"/ >
  9. Valitse OK .