Onko sinulla vaikeuksia kirjautua sisään osoitteeseen Microsoft 365?

Jos et voi kirjautua sisään Microsoft 365 -sähköpostitilillesi, kokeile näitä ratkaisuja.

JosToimi näin
Et voi kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteeseesi verkkoselaimella tai sähköpostin & Office -koontinäyttö .

Jos voit kirjautua sisään verkossa mutta et sähköpostiohjelmassasi (kuten Gmail tai Apple Mail), varmista, että sähköpostitilisi on määritetty noudattamalla näitä ohjeita .
Olet Microsoft 365 -tilin ylläpitäjä ja sinä tai joku käyttäjistäsi on kadottanut tai unohtanut sähköpostin salasanan.Kokeile jotakin seuraavista:
Olet sähköpostin käyttäjä (et ole GoDaddy -tilin omistaja) ja olet kadottanut tai unohtanut sähköpostisi salasanan.Lähetä itsellesi salasanan palautussähköposti .
Olet määrittänyt monivaiheisen todennuksen (MFA), mutta et voi käyttää menetelmääsi.Nollaa MFA -menetelmä .
Voit kirjautua verkkoon onnistuneesti, mutta sinulla on ongelmia Outlook for Windows -sovelluksen kanssa. Tyhjennä Windowsin tunnistetietojen hallinta .
Voit kirjautua verkkoon onnistuneesti, mutta sinulla on ongelmia Outlook for Mac -sovelluksen kanssa.Kokeile jotakin näistä ratkaisuista .
Sinulla on Business Professional -sopimus tai uudempi, etkä voi kirjautua Outlookiin Windowsille tai Macille.Varmista, että Outlook on määritetty oikein .