Onko sinulla vaikeuksia kirjautua sisään osoitteeseen Microsoft 365?

Jos et voi kirjautua sisään Microsoft 365 -sähköpostitilillesi, kokeile näitä ratkaisuja.

Jos Toimi näin
Et voi kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Noudata näitä ohjeita kirjautuaksesi sisään sähköpostiin .

Voit myös kirjautua sisään sähköpostiin kohdassa Sähköposti & Office -koontinäyttö .

Jos voit kirjautua sisään verkossa mutta et sähköpostiohjelmassasi (kuten Gmail tai Mac Mail), varmista, että sähköpostitilisi on määritetty noudattamalla näitä ohjeita .
Olet Microsoft 365 -tilin ylläpitäjä ja sinä tai joku käyttäjistäsi on kadottanut tai unohtanut sähköpostin salasanan. Kokeile jotakin seuraavista:
Olet sähköpostikäyttäjä (et ylläpitäjä) ja olet kadottanut tai unohtanut sähköpostisalasanasi. Lähetä itsellesi salasanan palautussähköposti
Voit kirjautua verkkoon onnistuneesti, mutta sinulla on ongelmia Outlook for Windows -sovelluksen kanssa. Tyhjennä Windowsin tunnistetietojen hallinta
Voit kirjautua verkkoon onnistuneesti, mutta sinulla on ongelmia Outlook for Mac -sovelluksen kanssa. Kokeile jotakin näistä ratkaisuista
Sinulla on Business Professional -sopimus tai uudempi, etkä voi kirjautua Outlookiin Windowsille tai Macille. Tarkista tilisi