Kotisivukone Ohje

Henkilökunnan jäsenen lisääminen verkkoajanvarauksiin

Jos sinulla on apulaisia, kuten työntekijöitä tai avustajia, haluat todennäköisesti, että asiakkaasi voivat varata ajan myös heiltä.

Avaa paketti- ja hinnoittelusivu ja katso, ovatko verkkoajanvaraukset saatavilla kielelläsi ja maassasi.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi kohdalta.
  3. Valitse Koontinäyttö-näkymässä Tapaamiset ja valitse sitten valikosta Henkilöstö. Voit siirtyä koontinäytölle sivustoeditoristasi valitsemalla vasemman yläkulman Kotisivukone-valikosta Koontinäyttö.
    Valitse ensin Koontinäytön yläosasta Tapaamiset ja sitten Henkilöstö.
  4. Valitse Lisää työntekijöitä.
  5. Syötä henkilökunnan jäsenen tiedot. Kun olet valmis, napsauta Tallenna-painiketta. Voit nyt valita henkilökuntasi jäsenen lisätessäsi uuden Ajanvaraus verkossa -palvelun.