Hover (Tucows): Vaihda MX -tietueeni

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity Hoverilla (Tucows), sinun on päivitettävä MX -tietueesi siellä.

1. Kirjaudu sisään Hover -tilillesi .
  2. Jos sinulla on useita verkkotunnuksia, napsauta niitä, joita haluat muokata.
  3. Napsauta DNS -välilehteä.
  4. Napsauta Lisää uusi .
  5. Valitse kohdassa Tietuetyyppi MX .
  6. Anna Työtilan -tilisi tiedot .
  7. Valitse Tallenna.

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä Hover-asiakastukeen numeroon 1 866 731 6555.

Seuraava vaihe

• MX -tietueiden muutosten voimaantulo voi kestää enimmillään 48 tuntia. Anna sille aikaa ja yritä sitten lähettää itsellesi sähköposti tarkistaa, että korjauksesi toimii.