No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Hover (Tucows): Vaihda MX -tietueeni

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity Hoverilla (Tucows), sinun on päivitettävä MX -tietueesi siellä.

1. Kirjaudu sisään Hover -tilillesi .
  2. Jos sinulla on useita verkkotunnuksia, napsauta niitä, joita haluat muokata.
  3. Napsauta DNS -välilehteä.
  4. Napsauta Lisää uusi .
  5. Valitse kohdassa Tietuetyyppi MX .
  6. Anna Työtilan -tilisi tiedot .
  7. Valitse Tallenna.

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä Hover-asiakastukeen numeroon 1 866 731 6555.

Seuraava vaihe

• MX -tietueiden muutosten voimaantulo voi kestää enimmillään 48 tuntia. Anna sille aikaa ja yritä sitten lähettää itsellesi sähköposti tarkistaa, että korjauksesi toimii.