Vaihda Microsoft 365 -sähköpostitilisi verkkotunnus

Jos sinä ostanut uuden verkkotunnuksen , joka vastaa brändiäsi, kannattaa ehkä päivittää sähköpostitilisi vastaamaan sitä. Mutta ennen kuin voit muuttaa Microsoft 365 -tiliisi liittyvää verkkotunnusta, sen on:

• Rekisteröity samalle tilille kuin Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  • Anna DNS: n rekisteröidä samalle tilille kuin Microsoft 365 -sähköpostisopimuksellesi.
  • Ei voida määrittää olemassa olevalle Microsoft 365 -organisaatiolle.
Huomautus: Jos haluat käyttää verkkotunnusta, jota ei ole rekisteröity GoDaddy -palvelussa, tai jos käytät ulkoista DNS: ää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme GoDaddy -oppaat . Kun olemme linkittäneet verkkotunnuksen Microsoft 365 -organisaatioosi, voit noudattaa seuraavia ohjeita.

Vaihda Microsoft 365 -sähköpostiverkkotunnustasi

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Hallitse sen sähköpostiosoitteen vierestä, jonka haluat päivittää.
  3. Valitse Tilitiedot -kohdasta Muokkaa .
  4. Valitse Käyttäjänimi -kohdan vierestä Vaihda verkkotunnus . Pudotusvalikossa näkyvät tililläsi käytettävissä olevat verkkotunnukset, jotka täyttävät Microsoft 365 -käyttöjärjestelmää koskevat vaatimukset.
  5. Valitse uusi verkkotunnuksesi ja valitse OK, selvä . Tämä vahvistaa, että uudet ja vanhat verkkotunnuksesi linkitetään.
  6. Valitse Tallenna . Sinua saatetaan pyytää päivittämään salasanasi ja luomaan uusi. Anna ja vahvista uusi salasanasi ja valitse sitten Tallenna & Jatka . Verkkotunnuksen muutoksen päivitys voi kestää jopa 24 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Jos vaihdat käyttäjänimen, se luo automaattisesti aliaksen (tai välityksen) edellisestä käyttäjänimestä, joten et menetä mitään vanhaan sähköpostiosoitteeseen lähetettyjä sähköpostiviestejä.
  • Lisätietoja verkkotunnuksesi DNS -palvelun hallinnasta GoDaddy -palvelussa on osoitteessaHallitse DNS-tietueita .
  • Lisätietoja Microsoft 365 -sähköpostitilillesi kirjautumisesta on kohdassaKirjaudu sisään Microsoft 365 -tiliini .