HTML-koodin lisääminen sivulle

Haluatko lisätä oman koodin tietylle sivulle sivustollasi? Kotisivukone v7:n vetämällä ja pudottamalla toimiva HTML-työkalu tekee siitä helppoa. Jos haluat lisätä koodin, joka koskee koko sivustoasi, katso Sivuston asetuksien muuttaminen . Älä käytä tätä työkalua YouTube-videon upottamiseen. Lue ohjeet siihen kohdasta Sovellusten lisäys.

Selvitämme mielellämme, miten HTML-koodityökalu toimii, mutta emme voi auttaa ongelmanratkaisussa, jos lisäät sivustollesi kolmannen osapuolen koodin.

Varoitus: Älä käytä tätä työkalua, ellei sinulla ole kokemusta HTML-koodin käsittelystä. Älä kopioi ja liitä HTML-koodia kolmannen osapuolen lähteistä, ellet luota lähteeseen ja ymmärrä täysin, miten koodi toimii. Lisätietoja haitallisesta koodaamisesta löytyy tästä Wikipedia-artikkelista, joka koskee HTML-skriptillä tunkeutumista.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Siirry sivulle, jolle haluat lisätä koodin.
  4. Napsauta HTML-koodi-työkalua vasemmalla olevassa työkalupalkissa. Sivulle lisätään uusi tekstiruutu, ja Asetukset-ikkunan HTML-koodiassetukset-taulu avautuu.
    Liitä tai kirjoita koodi tauluun
  5. Korvaa kaikki mustan paneelin koodi liittämällä kopioimasi tiedot tai antamalla oma koodisi.
  6. Napsauta Tallenna.
  7. Valitse Julkaise lisätäksesi muutokset verkkosivustollesi.
  8. Kun vahvistusikkuna avautuu, napsauta live-linkkiä ja tarkista, muuttuuko sivustosi.