GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

HTML -vihjeitä ja vinkkejä yrityksen GoDaddy Email Marketing kautta

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Joskus pääset pisteeseen, jossa sinun täytyy tehdä vähän mukautuksia, ja pienen HTML -katkelman lisääminen on kätevä tapa piristää kampanjaa. Korostamme, että on tärkeää olla käyttämättä näitä html-vihjeitä liikaa. Jos sinulla on paljon tyylimuutoksia, mukautettu tyyli on oikea tapa edetä.

Myös tarkkuus laskee! Varmista aina, että käytät html -katkelmia oikein. Todiste lukea, etsiä kirjoitusvirheitä ja testata ennen sähköpostin lähettämistä tilaajille.

Seuraavassa on neuvoja:

Tekstin keskittäminen:

Koodi:

keskellä > Tämä keskittää osion otsikon /center >

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota : Varmista, että "suljet" tunnisteen loppuun merkillä / like: < / center >

Ennen (muokkaustilassa):
Koodi tekstin keskittämiseen

Jälkeen (esikatselutilassa):
Keskitetyn tekstin näyttö esikatselutilassa

Fontin värin vaihtaminen:

Värinimeä käyttävä koodi:

span style = "color: red"> Tämän tekstin täytyy erottua! /span >

Heksakoodin käyttäminen: Voit valita vielä tarkemman värin käyttämällä värin heksakoodia . Se on 6 -merkkinen koodi, joka näyttää tältä: #FF0000

Voit löytää listan koodeja täällä, tai napata tarkka koodin värin sivustosi käyttämällä värivalitsin ohjelmaa.

span style = "color:#FF0000"> Tämän tekstin täytyy erottua! /span >

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota : Varmista, että "suljet" tunnisteen loppuun merkillä / like: < / span >

Ennen (muokkaustilassa):
Koodi fontin värin muuttamista varten

Jälkeen (esikatselutilassa):
Värin muuttuneen fontin näyttö

Fontin koon muuttaminen:

Koodi:

span style = "font-size: 30px"> Iso teksti! /span >

Muuta tekstin kokoa säätämällä pikselilukua. Pienempi numero pienentää fontin kokoa ja suurempi numero suurentaa numeroa.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota : Varmista, että "suljet" tunnisteen loppuun merkillä / like: < / span >

Ennen (muokkaustilassa):
Koodi fontin koon muuttamista varten

Jälkeen (esikatselutilassa):
Erikokoisen fontin näyttö

Fontin tyypin muuttaminen:

Koodi:

span style = "font-family: verdana"> Verdanan teksti /span >

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota : Varmista, että "suljet" tunnisteen loppuun merkillä / like: < / span >

Ennen (muokkaustilassa):
Koodi fontin vaihtamista varten

Jälkeen (esikatselutilassa):
Muutetun fontin näyttö

Useiden tyylimuutosten yhdistäminen

Koodi:

span style = "font-family: verdana; color: blue; font-size: 30px"> Sinistä tekstiä, joka erottuu todella hyvin! /span >

Ennen (muokkaustilassa):
Yhdistetyn yhdisteen koodi on muuttunut

Jälkeen (esikatselutilassa):
Yhdistettyjen muutosten näyttö

Tekstin tekstimuodon muuttaminen:

Vaikka lihavoitu ja kursivoitu vaihtoehdot löytyvät säveltäjistämme, voit käyttää seuraavaa yksinkertaista HTML -koodia edistyneempiin vaihtoehtoihin tietyn lihavoidun tai kursivoidun tekstin, alleviivaus- ja yliviivatun tekstin tekemiseksi.

Koodi:

b > Lihavoitu /b > i > Kursivointi /i > u > Alleviivaa /u > yliviivaus > Yliviivaus /strike >

Näitä voidaan käyttää milloin tahansa, mutta jos kyseessä on GoDaddy -sana ja haluamasi ”Go” -formaatti on vain yksi näistä neljästä vaihtoehdosta, sinun on käytettävä tiettyä koodia tehosteen luomiseksi.

Ennen (muokkaustilassa):
Näyttökuva siitä, miltä HTML -koodi näyttää lisäämällä lihavoidun, kursivoidun, alleviivatun ja yliviivatun.

Jälkeen (esikatselutilassa):
Näyttökuva siitä, miltä HTML -koodi näyttää, kun se on renderoitu lihavoituna, kursivoituna, alleviivattuna ja yliviivattuna.

Tekstin tasaaminen:

Koodi:

p style = "text-align: justify"> Anna kappale tähän /p >

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota : Varmista, että "suljet" tunnisteen loppuun merkillä a / like: < / p >

Ennen (muokkaustilassa):
Koodi tekstin perustelemista varten

Jälkeen (esikatselutilassa):
Perustellun tekstin näyttö

Seuraava vaihe

• Kun olet muokannut kampanjaasi haluamallasi tavalla, lähetä se tilaajillesi!