HTTP-liikenteen automaattinen HTTPS-uudelleenohjaus

Kun olet asentanut SSL-varmenteen sivustollesi, sivustosi verkkoliikenne täytyy uudelleenohjata sivuston suojattuun (HTTPS) versioon. Valitse sivustosi isännöintitapa:

Huomautukset:

• Nämä ohjeet eivät koske SSL-varmennetta käyttäviä WordPress-hallintatilejä. WordPress-hallintatileissä HTTPS-uudelleenohjaus otetaan automaattisesti käyttöön, kun SSL-varmenteen asennus on valmis.
• Jos meillä ei ole palvelintasi koskevaa opasta, tutustu palvelimesi dokumentaatioon ja ota selville, kuinka sivustosi liikenne voidaan ohjata uudelleen.