Hyväksy verkkomaksu

Siirry verkkoon | Tutustu Websites + Marketing -palveluun
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu

Yksi verkkoyrityksen eduista tarkoittaa, että voit työskennellä melkein missä tahansa asuvien ihmisten kanssa. Tarvitset myös turvallisen tavan, jolla he voivat maksaa sinulle verkossa.

Websites + Marketing Premium -sopimus antaa sinulle mahdollisuuden maksaa tapaamisista verkossa ja Commerce -sopimus mahdollistaa maksujen maksamisen kaupassasi olevista tuotteista. Voit kuitenkin saada maksuja, vaikka sinulla ei olisi yhtä näistä kahdesta sopimuksesta. ( Vertaile paketteja ja hintoja .)

Tämän osion tavoitteet:

• Lisää PayPal -maksupainike (kaikki sopimukset).
  • Lisää lahjakortti (kaikki paketit).
  • Lisää maksu verkkotapaamisista ja -tapahtumista (Premium -paketti).
  • Lisää verkkomyymälätuotteiden maksu (Commerce -sopimus).

Arvioitu aika: 15-20 minuuttia

Lisää PayPal -maksupainike

PayPal -painikkeiden avulla voit myydä yksittäisen tuotteen tai antaa asiakkaiden tehdä lahjoituksia valitsemaasi tarkoitukseen. Voit lisätä verkkosivustollesi enintään 15 PayPal -painiketta .

Jos sinulla ei vielä ole PayPal -tiliä, luo PayPal -tili erillisellä välilehdellä tai ikkunassa. Sivustosi PayPal -painike toimii joko henkilökohtaisen tai yritystilin kanssa. (Jos sinulla on verkkotapaamisia tai verkkomyymälä, tarvitset yritystilin.)

Avaa sivustosi editori sivustollasi valitsemalla Muokkaa sivustoa .

Siirry kohtaan, johon haluat PayPal -painikkeen, ja lisää osio . Etsi PayPal -painiketta . Valitse haluamasi asettelu ja valitse sitten Lisää .

Valitse PayPal -asetukset ja kirjoita tai liitä sitten PayPal -sähköpostiosoitteesi.

Mukauta painikkeen tekstiä, otsikkoa, kuvausta, kuvaa jne.

Muista julkaista sivustosi, jotta muutoksesi näkyvät kaikille muille.

Lisää lahjakortti -vaihtoehto

Toinen tapa saada rahaa verkossa on antaa ihmisten ostaa lahjakortti sinulta Squaren avulla .

Ensin tarvitset Square -tilin . Luo tai avaa Square -tilisi erillisessä välilehdessä tai ikkunassa ja etsi ja kopioi lahjakorttisi URL -osoite.

Avaa sivustosi editori sivustollasi ja lisää osio .

Etsi lahjakortti ja valitse Lisää .

Valitse Lahjakortin asetukset ja liitä sitten Square -lahjakortin URL -linkki.

Muokkaa painikkeen tekstiä, otsikkoa, kuvausta jne. Ja valitse jopa, haluatko näyttää yhdistettyjä sosiaalisen median tilejä.

Muista julkaista sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan kaikille muille.

Lisää maksu verkkotapaamisista ja -tapahtumista

Jos sinulla on verkkotapahtuma tai tarjoat neuvottelupuheluja tai videopuheluja, on tärkeää saada verkkomaksut. Tarvitset Premium -sopimuksen, jotta voit määrittää ajanvarauksen verkossa .

Siirry Koontinäytön kohtaan Asetukset ja valitse sitten Tapaamiset > Maksut . (Jos olet Kotisivukoneessa, käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa ja valitse Tapaamiset .)

Yhdistä PayPal, Square tai molemmat noudattamalla ohjeita.

Nyt sinun tarvitsee vain lisätä joitakin palveluita (tapaamisia tai tapahtumia) ja verkkotapaamisosio .

Meillä on myös vinkkejä verkkotapaamisten määrittämiseen , ja voit käyttää videoneuvotteluja henkilökohtaisten tapaamisten sijaan.

Lisää maksu verkkokauppatuotteista

Jos sinulla on verkkomyymälä, tarvitset Commerce -sopimuksen hyväksyäksesi verkkomyymälämaksut.

Katso oppitunti 8 Lisää verkkomyymälä verkkosivustollesi -opaskurssillamme opastaaksesi vaiheet.

Valitse Koontinäytöltä Asetukset ja valitse sitten Kauppa > Maksut . (Jos olet Kotisivukoneessasi, käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa ja valitse sitten Kauppa .)

Muodosta yhteys GoDaddy Payments- , PayPal-, Square- tai Stripe -ohjeisiin noudattamalla ohjeita.

Mitä seuraavaksi?

Ja siinä se on. Verkkosivustosi siemen on idännyt!

Olet mennyt pitkälle. Olet määrittänyt visuaalisen brändi -identiteettisi ja mukauttanut kotisivusi (ja muut sivusi) tekstillä, kuvilla ja videoilla. SEO -hakukoneoptimointipalvelusi on määritetty niin, että voit löytää sivustosi verkossa, ja olet yhteydessä sosiaaliseen mediaan ja verkkotapoihin maksujen maksamiseen.

Jatka sisällön muokkaamista tästä eteenpäin. Jaa tekemäsi sisältö sosiaalisen median ja blogisi kautta. Valitse rytmi (kerran kuukaudessa, kerran viikossa) ja ole johdonmukainen. Ehkä jopa rakenna sähköpostiluettelo.

Voit tehdä tämän! Jos tarvitset auttavaa kättä, olemme täällä sinua varten.

Usko ennen kaikkea itseesi. Me uskomme sinuun.

Siirry verkkoon | Tutustu Websites + Marketing -palveluun
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu