No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Hyväksy verkkotunnuksen tilin muutos

Kerran verkkotunnuksen tilin muutos alkaa, saat yritykseltä GoDaddy sähköpostin, jossa selitetään prosessin jatkamisen seuraavat vaiheet.

1. Avaa sähköpostirivi, jonka sait aiherivillä Sinulla on odottavia muutoksia verkkotunnustiliisi . Etkö löydä sähköpostia? Alkuperäinen verkkotunnuksen omistaja voi lähetä sähköposti uudelleen .
  2. Valitse Aktivoi nyt -painiketta.
  3. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilille, johon verkkotunnus siirtyy. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumiseen? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  4. Valitse Kyllä, hyväksy tämä siirto aloittaaksesi tarkistusprosessin. Jos et halua jatkaa, valitse Ei, en halua hyväksyä tätä siirtoa .
  5. Käytä samoja yhteystietoja kaikkiin yhteystyyppeihin (rekisteröijä, hallinnollinen, tekninen ja laskutus) valitsemalla valintaruutu Käytä kaikille yhteystyypeille . Tai pidä ruutua valitsematta, jos haluat saada erilaisia tietoja kaikille yhteystyypeille.
  6. Tarkista tai päivitä verkkotunnuksen yhteystiedot tarvittaessa.
  7. Valitse valintaruutu Vakuutan olevani joko yllä mainittu henkilö tai valtuutettu toimimaan heidän puolestaan .
  8. Valitse Seuraava . Jos Seuraava -painiketta ei ole käytettävissä, tarkista ja varmista, että kaikki yhteystiedot ovat oikeita ja oikeita.
  9. Valitse ruutu vahvistaaksesi, että hyväksyt Rekisteröijän vaihto ehdot ja valitse Aloita siirto .

Saat vahvistuksen siitä, että verkkotunnus on siirretty tilillesi. Verkkotunnus on aktiivinen tililläsi muutamassa minuutissa.

Huomautus: Jos teit muutoksia Rekisteröijään Organisaatio , Nimi tai Sähköpostiosoite sinun täytyy hyväksyä muutokset ennen siirron päättymistä.