Hyväksy verkkotunnuksen tilin muutos

Kun verkkotunnuksen tilin muutos aloitetaan, saat GoDaddy-yhtiöltä sähköpostiviestin, joka sisältää tarvittavat ohjeet prosessin jatkamista varten.

1. Avaa sinulle lähetetty sähköpostiviesti, jonka otsikkona on Verkkotunnustililläsi on muutoksia, joiden käsittely on vielä kesken. Etkö löydä tätä sähköpostiviestiä? Verkkotunnuksen alkuperäinen omistaja voi lähettää viestin uudelleen.
  2. Valitse Aktivoi nyt -painike.
  3. Kirjaudu sisään GoDaddy-tiliin, jonka alaisuuteen verkkotunnus siirretään. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  4. Valitse Kyllä, hyväksy tämä siirto ja käynnistä arviointiprosessi. Jos et halua jatkaa, valitse Ei, en halua hyväksyä tätä siirtoa.
  5. Käytä samoja yhteystietoja kaikkien yhteystietotyyppien kohdalla (rekisteröijä, ylläpito, tekninen yhteyshenkilö ja laskutus) valitsemalla valintaruutu Käytä kaikille yhteystietotyypeille. Jos haluat käyttää eri yhteystietoja, jätä tämä ruutu valitsematta.
  6. Tarkista tai päivitä verkkotunnuksen yhteystiedot tarpeen mukaan.
  7. Valitse valintaruutu Vahvistan, että olen yllä nimetty henkilö tai että kyseinen henkilö on valtuuttanut minut toimimaan puolestaan.
  8. Valitse Seuraava. Jos Seuraava-painike ei ole käytettävissä, tarkista, että kaikki yhteystiedot ovat oikein ja ajan tasalla.
  9. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että hyväksyt rekisterinpitäjän muuttamiseen liittyvät ehdot ja valitse sitten Aloita siirto.

Saat tämän jälkeen vahvistuksen siitä, että verkkotunnuksen siirtäminen tilillesi onnistui. Verkkotunnus on aktiivinen tililläsi muutaman minuutin kuluessa.

Huomautus: Jos teit muutoksia rekisteröijän organisaatioon, nimeen tai sähköpostiosoitteeseen, sinun täytyy hyväksyä muutokset ennen siirron suorittamista loppuun.