En voi käyttää monivaiheista todennusmenetelmääni

Jos järjestelmänvalvojan on autettava käyttäjää monivaiheisessa todennuksessa (MFA) esimerkiksi silloin, kun hän on kadottanut puhelimen tai poistanut Microsoft Authenticator -sovelluksen asennuksen, hän voi tyhjentää menetelmän. Menetelmän poistaminen ei poista sitä kokonaan, joten suosittelemme sen poistamista ja uuden määrittämistä jälkikäteen. On aina hyvä hankkia ylimääräinen kirjautumistapa siltä varalta, että ensisijaisessa menetelmässä ilmenee ongelmia.

Nämä ohjeet koskevat Microsoft 365 -tilejä. Jos menetit pääsyn GoDaddy-tilillesi kirjautumiseen käytettyyn menetelmään, peruuta sen sijaan kaksivaiheinen todennus (2SV) .

Vaaditaan: Sinun on oltava järjestelmänvalvoja vaihtaaksesi MFA -asetuksia, mutta ylläpitäjät eivät voi nollata omia MFA -menetelmiä. Jos olet ainoa järjestelmänvalvoja organisaatiossasi, ota yhteyttä GoDaddy -oppaamme , joka tarjoaa apua menetelmän nollaamiseen.
Varoitus: Noudata näitä ohjeita huolellisesti. Muutosten tekeminen Microsoft Entra -hallintakeskukseen näiden vaiheiden ulkopuolella saattaa aiheuttaa ongelmia GoDaddy -oppaat ei välttämättä pysty auttamaan ongelmien ratkaisemisessa. Katso tukilausunto .
  1. Kirjaudu sisään Microsoft Entra -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Identiteetti -kohdasta Käyttäjät ja sitten Kaikki käyttäjät .
    Valitse Microsoft Entran kaikki käyttäjät
  3. Valitse käyttäjän näyttönimi .
  4. Valitse Hallinta -kohdasta Todennusmenetelmät .
    Valitse Todennusmenetelmät -kohdasta Hallitse
  5. Valitse Peruuta monivaiheinen todennusistunto (sinun on ehkä valittava)kolme pistettä lisää valikon Lisää ensin).
    Valitse avattavasta valikosta Peruuta monivaiheiset todennusistunnot
  6. Valitse Vaadi monen tekijän todennuksen uudelleenrekisteröinti .
  7. Vahvista valinta valitsemalla OK .
    Vahvista valinta valitsemalla OK

Käyttäjää kehotetaan määrittämään uusi MFA seuraavassa sisäänkirjautumisessa. Käyttäjän, jonka kirjautumistapa on palautettu, on poistettava menetelmä, jota hän ei voi enää käyttää.