SSL-varmenteet Ohje

IIS 7: Luo varmenteen allekirjoituspyyntöjä (CSR)

Ennen kuin voit pyytää varmennetta online-hakemuksella, sinun pitää käyttää IIS Manager -käyttöliittymää varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) luomiseksi verkkosivustoasi varten.

Huomautus: Sinulla on oltava asennettuna vähintään Service Pack 1 ennen varmenteen allekirjoituspyynnön luomista.

Varmenteiden allekirjoituspyyntöjen (CSR) luominen — Microsoft IIS 7

1. Valitse Käynnistä-valikosta Valvontatyökalut ja valitse sitten Internet Information Services (IIS) Manager.
  2. Napsauta vasemmalla olevasta Yhteydet-paneelista sen palvelimen nimeä, jolle haluat luoda varmenteen allekirjoituspyynnön.
  3. Kaksoisnapsauta keskipaneelissa Palvelinvarmenteet.
  4. Napsauta oikealla puolella olevasta Toiminnot-paneelista Luo varmennepyyntö....
  5. Anna seuraavat DN-nimen ominaisuudet ja napsauta sitten Seuraava:

Huomautus: Seuraavat merkit eivät kelpaa tietoja annettaessa: < > ~ ! @ # $ % ^ * / \ ( ) ? &

• Yleinen nimi – täydellinen verkkotunnus (FQDN) tai URL-osoite – jolle aiot käyttää varmennettasi (se verkkosivustosi alue, johon haluat asiakkaasi yhdistävän käyttämällä SSL-varmennetta).
      • Verkkotunnukselle www.kivaesimerkki.com myönnettyä SSL-varmennetta ei voi käyttää verkkotunnukselle secure.kivaesimerkki.com. Jos haluat, että SSL-varmenne kattaa verkkotunnuksen secure.kivaesimerkki.com, varmista, että varmenteen allekirjoituspyynnössä mainittu yleinen nimi on secure.kivaesimerkki.com.
      • Jos pyydät yleismerkkivarmennetta, lisää tähtimerkki (*) yleisen nimen vasemmalle puolelle (esim. *.kivaesimerkki.com tai *.secure.kivaesimerkki.com).
    • Organisaatio – Se nimi, jolle liiketoimintasi on laillisesti rekisteröity. Tämän organisaation pitää olla varmennepyynnössä olevan verkkotunnuksen laillinen rekisteröijä.

Huomautus: Jos rekisteröit yksityishenkilönä, anna varmenteen hakijan nimi Organisaatio-kenttään ja DBA (Doing Business As) -nimi Organisaatioyksikkö-kenttään.

• Organisaatioyksikkö - Käytä tätä kenttää erottamaan organisaation eri osastot (kuten "Tekniikka" tai "Henkilöstö"). Organisaatioyksikköä ei tarvitse määrittää, kun CSR luodaan.
    • Kaupunki tai sijainti – Sen kaupungin tai paikkakunnan täydellinen nimi, jossa organisaatiosi on rekisteröity/sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    • Osavaltio tai provinssi – Sen osavaltion tai provinssin täydellinen nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    • Maa – Kaksikirjaminen ISO-standardimuodossa oleva maatunnus osoittamaan sitä maata, jossa organisaatio on laillisesti rekisteröity.
  6. Valitse kohdassa Salauspalvelu Microsoft RSA SChannel -salauspalvelun tarjoaja.
  7. Valitse kohtaan Bittipituus 2048 tai suurempi ja napsauta sitten Seuraava.
  8. Napsauta , anna sijainti ja tiedoston nimi varmenteen allekirjoituspyynnöllesi (CSR) ja napsauta tämän jälkeen Valmis.

Mitä seuraavaksi?

Nyt kun olet luonut varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR), sinun pitää antaa se palvelussamme avatulla tililläsi SSL-varmenteen pyytämiseksi. Viimeistele tämän jälkeen prosessi lataamalla varmenne ja asentamalla se.

1. Paikanna, kopioi ja liitä varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) online-hakemukseemme pyytääksesi SSL-varmennetta .

Huomautus: Saadaksesi kopion napsauta .req-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella, valitse Avaa ja valitse sitten Muistio-tyyppinen tekstieditori.

Liitä kaikki teksti, mukaan lukien ---- BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST ---- ja ---- END CERTIFICATE REQUEST ---- , verkkohakemukseemme.

2. Kun olemme hyväksyneet hakemuksesi, lataa ensisijainen varmenne ja välivarmenne.
  3. Asenna varmenne viimeistelemällä odottava pyyntö, tuomalla varmennetiedosto ja valitsemalla ne palvelut, joita varmenne koskee.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.