SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

IIS 8/Windows Server 2012: Luo varmenteen allekirjoituspyyntöjä (CSR)

Ennen kuin voit pyytää varmennetta online-hakemuksella, sinun tulee käyttää Microsoftin® IIS-palveluiden hallintaliittymää varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) luomiseksi verkkosivustoasi varten.

Varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) luominen - Microsoft IIS 8

1. Käynnistä Server Manager .
  2. Valitse Työkalut -kohdasta Internet Information Services (IIS) Manager .
  3. Napsauta vasemmalla olevasta Yhteydet -paneelista palvelimen nimeä, jolle haluat luoda varmenteen allekirjoituspyynnön.
  4. Kaksoisnapsauta keskipaneelissa Palvelinvarmenteet.
  5. Napsauta oikealla puolella olevasta Toiminnot-paneelista Luo varmennepyyntö...
  6. Anna seuraavat DN-nimen ominaisuudet ja napsauta sitten Seuraava:

Huomautus: Seuraavat merkit eivät kelpaa tietoja annettaessa: < > ~ ! @ # $ % ^ * / \ ( ) ? &

• Yleinen nimi – Täydellinen verkkotunnus (FQDN) – tai URL-osoite – jolla aiot käyttää varmennettasi (se verkkosivustosi alue, johon haluat asiakkaasi yhdistävän käyttämällä SSL-varmennetta).
      • SSL -varmenne myönnetty osoitteelle www.coolexample.com , ei kelpaa osoitteeseen secure.coolexample.com . Jos haluat SSL -varmenteesi kattavan secure.coolexample.com , varmista, että CSR: ssä annettu yleinen nimi on secure.coolexample.com .
      • Jos pyydät yleismerkkivarmennetta, lisää tähtimerkki (*) yleisen nimen vasemmalle puolelle (esim. *.coolexample.com tai *.secure.coolexample.com).
    • Organisaatio – Se nimi, jolle liiketoimintasi on laillisesti rekisteröity. Tämän organisaation pitää olla varmennepyynnössä olevan verkkotunnuksen laillinen rekisteröijä.

Huomautus: Jos rekisteröit yksityishenkilönä, anna varmenteen hakijan nimi Organisaatio-kenttään ja DBA (Doing Business As) -nimi Organisaatioyksikkö-kenttään.

• Organisaatioyksikkö - Käytä tätä kenttää erottamaan organisaation eri osastot (kuten "Tekniikka" tai "Henkilöstö"). Organisaatioyksikköä ei tarvitse määrittää, kun CSR luodaan.
    • Kaupunki tai sijainti – Sen kaupungin tai paikkakunnan koko nimi, jossa organisaatiosi on rekisteröity/sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    • Osavaltio tai provinssi – Sen osavaltion tai provinssin koko nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    • Maa – Kaksikirjaiminen ISO-standardimuodossa oleva maatunnus osoittamaan sitä maata, jossa organisaatio on laillisesti rekisteröity.
  7. Valitse kohdassa Salauspalvelu Microsoft RSA SChannel -salauspalvelun tarjoaja.
  8. Valitse kohdassa Bittipituus 2048 tai suurempi ja napsauta sitten Seuraava.
  9. Napsauta , anna sijainti ja tiedoston nimi varmenteen allekirjoituspyynnöllesi (CSR) ja napsauta tämän jälkeen Valmis.

Mitä seuraavaksi?

Nyt kun olet luonut CSR: n, sinun täytyy syöttää se tilillesi, jotta voit pyytää SSL -varmennetta. Viimeistele sitten prosessi lataamalla ja asentamalla varmenne.

1. Paikanna, kopioi ja liitä CSR verkkotunnuksemme SSL -varmenteen pyytämistä varten .

Huomautus: Saadaksesi kopion napsauta .req-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella, valitse Avaa ja valitse sitten Muistio-tyyppinen tekstieditori.

Liitä kaikki teksti, mukaan lukien ---- BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST ---- ja ---- END CERTIFICATE REQUEST ---- , verkkohakemukseemme.

2. Kun olemme hyväksyneet hakemuksesi, lataa ensisijainen ja keskitason varmenne.
  3. Asenna varmenne suorittamalla odottava pyyntö, sitomalla varmenne verkkosivustoosi ja käynnistämällä sitten sivustosi uudelleen.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.