SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Ilmaisen tilapäisen vakio -SSL: n käyttö

Premium Extended Validation (EV) SSL: llä on laaja tarkistusprosessi, mutta vakio SSL voidaan tarkistaa ja myöntää nopeasti. Käytä ilmaista Vakio -SSL: ää sivustosi suojaamiseen, kun odotat, että Premium EV SSL -pyyntösi tarkistetaan.

Ilmaisen tilapäisen vakio -SSL: n käyttäminen

1. Pyydä Premium EV SSL -varmennetta. KatsoPyydä SSL-varmennetta .
  2. Palaa tilillesi ja pyydä vakio -SSL: ää. KatsoPyydä SSL-varmennetta .
  3. Tarkista sähköpostisi. Valtuutuspyyntö lähetetään verkkotunnuksen ylläpidon yhteyshenkilölle. Vahvista vakio -SSL -tunnuksesi noudattamalla ohjeita.
  4. Kun vakio -SSL -varmenteesi on tarkistettu ja myönnetty, asenna se verkkosivustollesi:
    • Jos valitsit uusimispyynnön yhteydessä Verkkohotelli, Verkkohotelli, Website Builder, Pikaostoskori tai Unelmaverkkosivusto, asennamme varmenteesi automaattisesti.
    • Jos valitsit kolmannen osapuolen, oman palvelimen tai yksityisen virtuaalipalvelimen (VPS) ilman yksinkertaista ohjauspaneelia , tarkista lähettämästämme sähköpostiviestistä lisätietoja uusitun varmenteen asentamisesta palvelimeesi. Sinun täytyy ladata ja asentaa molemmat varmennetiedostot. KatsoSSL-varmenteiden asentaminen asennusohjeet.
  5. Kun Premium EV SSL -varmenne on tarkastettu ja myönnetty, asenna se korvaamaan vakio -SSL -varmenne. Sinun ei tarvitse poistaa tai peruuttaa vakio -SSL: ää.

Kun asennat Premium EV SSL -varmenteen, ilmainen Vakio -SSL poistaa tililtäsi automaattisesti. Jos Premium EV SSL -varmennetta ei myönnetä alkuperäisen varmenteen voimassaolon loppuun mennessä, vakio -SSL uusitaan automaattisesti.

Huomautus: Premium EV SSL -sovelluksen peruuttaminen peruuttaa myös ilmaisen Standard SSL -varmenteen.