sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kuvatekstit

1. Kun olet lisännyt kuvan kampanjaasi, napsauta kynäkuvaketta kuvan alla.
  2. Kirjoita näkyviin tulevaan ponnahdusikkunaan kuvatekstisi Kuvateksti: -kenttään ja valitse Tallenna.

Kuvateksti näkyy kuvan päällä, kun olet muokkaustilassa.

Napsauta vain Esikatselu -painiketta moduulin vasemmassa yläkulmassa nähdäksesi kuvatekstin kuvan alla, kuten se näkyy, kun se lähettää.