IMAP: Sähköpostin käyttöönottaminen

Internet Message Access Protocol (IMAP) sallii sinulle pääsyn palvelimeen tallennettuihin sähköpostiviesteihisi eri laitteiden välityksellä. Jotta voisit käyttää IMAP-sähköpostia, sinulla on oltava sähköpostisopimus, joka tukee IMAP-protokollaa. Jos sinulla on IMAP-käyttöinen Workspace-sähköposti, voit määrittää käytettäväksi lähes minkä tahansa sähköpostiohjelman kautta ja minkä tahansa tietokoneen tai laitteen välityksellä.

Nämä ohjeet ovat yleisluonteisia, joten saatat tarvita eri ohjeita käyttämäsi ohjelman mukaan. Saat ohjelmakohtaista opastusta Lisätietoja-osiosta.

1. Sinun on tiedettävä IMAP-palvelimesi osoite ja käytettävissä olevat portit. Löydät ne siirtymällä sähköpostin asetuskeskukseen.

Tutustu tarkemmin sähköpostin asetuskeskukseen.

2. Avaa käyttämäsi sähköpostiohjelma ja luo uusi tili.
  3. Paikanna IMAP-asetusten osio.
  4. Anna seuraavat tiedot:
    Kenttä Syötä
    Käyttäjätunnus Täydellinen sähköpostiosoitteesi
    Salasana Sähköpostitilisi salasana
    Saapuvan postin palvelin Sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävät tiedot
    Lähtevän postin palvelin Sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävät tiedot
    Saapuvan postin portti Yksi sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävistä vaihtoehdoista – SSL:n kanssa tai ilman sitä
    Lähtevän postin portti Yksi sähköpostin asetuskeskuksessa näytettävistä vaihtoehdoista – SSL:n kanssa tai ilman sitä
  5. Sähköpostiohjelmasi saattaa edellyttää salasanatodennusta lähtevän postin palvelinta varten. Tässä tapauksessa sinulla on oltava palvelimen tunnistetiedot. Anna täydellinen sähköpostiosoitteesi ja salasanasi lähtevän postin palvelimen asetusten osiossa.

Palvelimme saattavat kutsua kansioista eri nimillä kuin käyttämäsi asiakasohjelma. Sinun on ehkä määritettävä kansioiden vastaavuudet, jotta ne synkronoituvat oikein. Suosittelemme, että etsit Internetistä ohjeet käyttämällesi ohjelmalle, jotta voit yhdistää kansiot toisiinsa oikein.

Seuraava vaihe

Lisätietoja

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.