Tuo tai vie WordPress -tietokanta

WordPressissä on tilanteita, kuten palautus, varmuuskopiointi ja siirto, joissa saatat haluta tuoda tai viedä MySQL -tietokantaasi. Kun tuodaan ja viedään tietokantaa, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Soita tukinumerollemme, ja yksi asiantuntijoistamme voi tehdä sen sinulle maksua vastaan.
  • Tee se itse noudattamalla alla olevien taulukoiden ohjeita.

WordPress Premium -tuki

Tukiasiantuntijamme voivat tarjota sinulle seuraavat palvelut maksua vastaan:

• Tuo 1 WordPress -tietokanta varmuuskopiosta määritettyyn tietokantaan.
    • Esimerkki: backup.sql -tiedosto.
  • Vie 1 WordPress -tietokanta ja aseta tiedosto webhotellitilille.

Tee se itse

Jos haluat tuoda tai viedä tietokannan itse, etsi alla oleva taulukko sopivasta skenaariosta ja noudata näitä ohjeita.

Jos haluat tehdä sen itse, katso Vaikeus
Vie MySQL -tietokantoja Perus
Tuo SQL -tiedostot MySQL -tietokantoihin Perus
MySQL -tietokannan vieminen SSH: ssa Lisäasetukset
MySQL -tietokantojen tuominen SSH: n kautta Lisäasetukset