Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

MS SQL 2008 -tietokantojen tuominen

Voit käyttää Microsoft SQL Server Management Studiota SQL 2008 -tietokannan tuomiseen, jota ei ole luotu jaetussa verkkohotelliympäristössämme. Lataa viimeisin versio SQL Server Management Studio Expressistä Microsoftilta .

MS SQL 2008 -tietokantojen tuominen

1. Muodosta yhteys paikalliseen SQL Serveriin. SQL Server 2008 Expressissä komento on tyypillisesti \\ SQLEXPRESS .

2. Napsauta Object Explorerissa paikallista tietokantaasi hiiren kakkospainikkeella, valitse Tehtävät ja valitse sitten Luo komentosarja .

3. Valitse paikallinen tietokanta ohjatussa komentosarjatoiminnossa ja valitse sitten Komentosarja kaikki valitun tietokannan objektit .

4. Valitse kohteet, jotka haluat kirjoittaa komentosarjaan, ja muuta sitten Script Use Database -asetukseksi False .

5. Valitse Komentosarja uuteen kyselyyn -ikkuna , napsauta Valmis ja napsauta sitten Valmis . Tämä prosessi luo komentosarjan tietokantasi tuomista varten.

6. Kun komentosarja on luotu, napsauta Sulje .

7. Valitse se napsauttamalla komentosarjaa ja valitse sitten Muuta yhteyttä . Täydennä yhteyden muodostamista varten tarvittavat tietokantapalvelimet.

8. Suorita komentosarja varmistamalla, että Execute -painikkeen vieressä oleva nimi vastaa tietokantasi nimeä, ja napsauta sitten Execute!