Paranna Googlen indeksointia

Voit varmistaa seuraavien vaiheiden avulla, että WordPress -sivustosi voidaan indeksoida ja näyttää oikein, jotta voit optimoida hakukoneoptimoinnin.

Vahvista, että WordPress -sivustosi voidaan indeksoida

1. Kirjaudu WordPressiin
  2. Valitse Asetukset > Lukeminen.
  3. Varmista, että asetusta Estä hakukoneita indeksoimasta tätä sivustoa ei ole valittu.

Vahvista, että hakukoneet voivat indeksoida kaikki sivut oikein

1. Käy tällä sivustolla .
  2. Anna verkkotunnuksesi Verkkosivuston URL -osoite -kenttään.
  3. Napsauta Tarkista!

Vahvista, että hakukoneet näyttävät oikein verkkosivustosi otsikon, jolla on tietty pikselirajoitus.

1. Siirry verkkosivustollesi, napsauta kotisivua hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Näytä sivun lähde .
  2. Kopioi teksti Otsikkotunnisteiden ( otsikko >).
  3. Käy tällä sivustolla .
  4. Liitä kopioimasi teksti Otsikkotunnisteen esikatselutyökaluun
  5. Varmista, ettei esikatselussa leikkaa tekstiä pois. Jos se katkaistaan, sinun pitäisi lyhentää otsikkoa, kunnes se ei ole enää asia.

Jos otsikko on liian pitkä, sinun on ehkä leikattava se, ja jos sinulla on tilaa jäljellä, haluat ehkä lisätä siihen avainsanoja.

Asenna SiteMap -laajennus

1. Kirjaudu WordPressiin
  2. Siirry kohtaan Laajennukset .
  3. Tarkista, onko sivustokartan laajennuksia asennettu ja otettu käyttöön.
  4. Jos sivustokartan laajennuksia ei ole asennettu ja aktivoitu, napsauta Lisää uusi .
  5. Etsi hakusanalla " Yoast SEO "
  6. Klikkaus Asenna nyt .
  7. Napsauta Aktivoi .
  8. Napsauta SEO (WordPress Dashboard) -kohdan vasemmassa sarakkeessa kohtaa SEO.
  9. Napsauta Ominaisuudet -välilehteä.
  10. Ota lisäasetukset käyttöön.
  11. Katso vasemmanpuoleisen sarakkeen hakukoneoptimoinnin kohtaa ja valitse XML-sivustokartat .
  12. Vahvista, että sivustokarttatoiminto on käytössä.

Lisää kuvaus sivuillesi.

1. Kirjaudu WordPressiin
  2. Jos et ole vielä asentanut Yoast SEO -laajennusta, katso yllä olevat vaiheet.
  3. Muokkaa kutakin sivua, jonka haluat kuvaavan, ja lisää kuvaus käyttämällä kyseisten sivujen Yoast SEO -paneelia.
  4. On suositeltavaa suorittaa tämä vaihe vähintään kotisivullesi.

Vahvista, että kuvilla on kuvauksia.

1. Siirry verkkosivustollesi, napsauta kotisivua hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Näytä sivun lähde .
  2. Etsi kuvatunnistetta ( img >).
  3. Etsi tunnisteesta "alt" -määritettä ja varmista, että sillä on arvo (esim. Alt = ”esimerkkihakusana”).
  4. Arvon pitäisi kuvata kuvaava ominaisuus. Esimerkiksi auringonlaskun kuvatunnisteessa voi olla alt -attribuutti, kuten: alt = ”sunset” .
  5. Jos on kuvia, joilla ei ole arvoja alt -attribuutissa, siirry WordPress -koontinäytön kohtaan Media , napsauta muokattavaa kuvaa ja lisää teksti alt -kenttään.