Asenna Let's Encrypt -varmenne Linux-verkkohotellitiliisi

Let's Encrypt on kolmannen osapuolen suojauspalvelu, joka tarjoaa maksuttomia SSL-varmenteita. SSL-salauksen (Secure Socket Layer) käyttö takaa turvallisen yhteyden asiakkaiden vieraillessa verkkosivustossasi. Voit käyttää Let's Encrypt -varmennetta GoDaddy-yhtiön Linux-verkkohotellitililläsi, mutta sinun on määritettävä SSL-varmenne manuaalisesti.

Varoitus: Let's Encrypt -varmenteet ovat voimassa vain 90 päivän ajan. GoDaddy ei tue automaattista asennusta Linux-verkkohotellitileille, joten sinun täytyy toistaa tämä prosessi 90 päivän välein. Muussa tapauksessa verkkosivustosi näyttää suojausvirheen.
  1. Luo varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR). Let's Encrypt suosittelee, että luot varmenteesi käyttäen Certbot-työkalua, mutta tätä ei tueta GoDaddy-yhtiön cPanel Linux -verkkohotelleissa. Sinun tulee tämän sijasta käyttää jonkin muun osapuolen asiakasohjelmaa Let's Encrypt -varmenteesi luomiseksi. GoDaddy ja Let’s Encrypt eivät kontrolloi tai valvo näitä kolmansien osapuolien asiakasohjelmia tai takaa niiden turvallisuutta tai luotettavuutta. Löydät luettelon saatavilla olevista vaihtoehdoista Selain-osiosta.
  2. Vahvista verkkotunnus – Sinun on todistettava verkkotunnuksesi omistajuus vahvistusprosessin kautta. Varmenteen luomiseen käyttämäsi kolmannen osapuolen asiakasohjelma näyttää sinulle eri tapoja verkkotunnuksesi vahvistamiseen – me suosittelemme joko tiedoston siirtämistä palvelimeen tai DNS-päivitystä.
  3. Asenna varmenteesi ja yksityinen avaimesi cPaneliin.
  4. Uusi varmenteesi voimassaolo 90 päivän välein. Let’s Encrypt -varmenne on voimassa vain 90 päivän ajan, joten sinun on luotava uusi varmenne ennen edellisen varmenteen vanhentumista.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta.