Asenna laajennus WordPressiin

Voit asentaa WordPress -laajennuksen käyttämällä WordPressin saatavilla olevia laajennuksia tai ladata ostamasi tai vastaanottamasi premium -laajennuksen.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen
  2. Napsauta Laajennukset .
  3. Napsauta Lisää uusi .
  4. Valitse seuraavat vaiheet sen mukaan, miten haluat asentaa laajennuksen.

Saatavilla olevista laajennuksista

1. Etsi hakukentällä haluamasi laajennuksen nimi tai tyyppi.
  2. Napsauta Asenna nyt haluamasi laajennuksen vieressä.

Ladataan paikalliselta tietokoneeltasi

1. Napsauta Lataa laajennus .
  2. Napsauta Selaa ja valitse sitten laajennus (sen pitäisi olla zip -tiedosto).
  3. Klikkaus Asenna nyt .